Konkrétní Semi-circlingDisplay Stát silikonové formy šperky zásobník semi-kruhové kombinace formy pro Beton Semi-kruhový Displej

309.47 Kč 213.54 Kč Doručení zdarma

Štítky: starožitné formy betonu, zobrazení plísní, brýlové stojan, betonové dlaždice formy silikonové, formy pro concret, cement zásobníku, silikonové molde betonu, silicon mírné, beton plísní, Plísně.

Popis

  • Materiál: Silikonové formy

Poznámka:

Velikost: chyba asi 0,5-1cm

Použití a skladování:

A. nepoužívejte při vysoké teplotě nebo tepla a chraňte před ostrým nástrojem.B.Zkuste, aby se zabránilo plísní zcela obrátil, snaží se, aby formy původní místo vodorovně.C.Čisté formy s mokrým ručníkem.D.Pokud jste začátečník, nechápu mohou konzultovat zákaznický servis.:-)

Zpětná vazba:

● Vzhledem k tomu, vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb.Budeme dávat pozitivní zpětnou vazbu na vás, příliš.Děkuji moc!!! ● Pokud tam je nějaké problémy ve vašem nákupu, kontaktujte nás prosím před odesláním vaše hodnocení.Budeme se snažit vyřešit problém pro vás.Vaše satisfication je naše největší síla.Budeme se snažit v našich silách, aby služba vás! ● Užijte si nakupování a hezký čas v našem obchodě! :-)

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení