Originální vysokokapacitní B2PZM100 Baterie Pro HTC Alpine, U, Hrát, Hrát U TD-LTE, U Hrát TD-LTE Dual SIM 2435mAh

197.84 Kč Doručení zdarma

Štítky: htc u ultra případě vlastní, ds sklo, l baterie, htc desire 20, čepice alpine, ep2, víčko palivové nádrže motocyklu suzuki, simi, aiqos baterie, airpods náhradní.

Popis

  • Kapacita baterie(mAh): 2201mAh-2800mAh
  • Číslo Modelu: B2PZM100
  • Značka: fesoul
  • Certifikace Kvality: ce
  • Originální nebo Ne: Originální
  • Kompatibilní Značka: HTC

Baterie model: B2PZM100 Kapacita: 2435mAh Kompatibilní model: Alpine, U, Hrát, Hrát U TD-LTE, U Hrát TD-LTE Dual SIM Typ Baterie: Li-ion,Li-polymer... Typ Buňky: Dvojitou IC ochranou lithium Doba Nabíjení: 1,5-3 hodin Pohotovostní Doba: 72 hodin-120hours Baterie Životnost: ≥550times Vstupní Napětí: 4.35 V, Výstupní Napětí: 3.8 V Pracovní Teplota: -25°C~55°C Stupeň Kvality: Nejlepší Kvalita Certifikáty: MSD, CE,RoHS,FCC. Záruka: 1 Rok

1.Přijímáme platby, které Thecomplication.cz může přijmout. 2.Všechny hlavní kreditní karty jsou akceptovány,a dostalo se to do 24 hodin 1. Loď po celém světě z Číny pomocí Registrované Letecké Pošty 2. Mezinárodní Zákazníky - vezměte Prosím na Vědomí:. Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. b. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup. 3. Zkontrolujte prosím vaši doručovací adresu, pečlivě před pokladně, to nemůže být změněn, pokud je objednávka dokončena. 4.Loď v 1 obchodní den, jakmile je platba dokončena.

5.Doba dodání:18-30 dnů. Závisí na různé země.

6 je baterie přepravní kontroly jsou přísnější ,Doprava, čas se bude měnit vzhledem k Letu, Dovolená,Počasí, Místní pošta a Celní kolem.

Všechny položky budou testovány před odesláním. A nabízíme 1 Rok Záruka. Koupit s důvěrou! Pokud položka je přeběhl, když jste jej obdrželi, nebo nejste spokojeni s tím, můžete nám e-mail pro výměnu nebo vrácení peněz, prosím, smlouvu nás a zkontrolovat zpáteční adresu, než se vrátíte, prosím, ne otevřít spor snadno.

Budeme udržovat vynikající úroveň služeb a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! 5 hvězd Pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.

pokud máte nějaký problém, prosím, neváhejte nás kontaktovat předtím, než dáte nám Neutrální nebo Negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít případě , tak, že můžeme uspokojivě řešit své problémy. Pokud se vám líbí náš produkt, Prosím, nechte 5 hvězd zpětnou vazbu pro nás, jak následovat. Rozsvítí 5 hvězdiček pro všechny položky: Přesnost popis produktu, Komunikace s prodávajícím, Dodací lhůta. Psát Pozitivní Recenze a Nahrávat Fotky, je vysoce appreicate také

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (3 votes)

5
Djonwater 2020-11-07

All is true

5
XSasukeUchiha 2021-01-24

упаковано хорошо,пришла целая,ремкомплект как в описании

5
Olga Shustik 2020-11-10

Works fine

Přidat recenzi

Hodnocení