Masky na halloween cosplay маска masque Kouzelné Pohybující se Inkblot Dech Maska Teplota-Citlivý Inkoust Strana mascarillas маски

109.42 Kč 65.65 Kč Doručení zdarma

Štítky: hororové masky, politické cosplay maska, maska teror, elektrické filtrační maska, genshin dopad lisa cosplay, plyš kočka horor, kolo brož, značkové lékařské masky, kurenai, hororová latexová maska.

Popis

  • Typ Velkoobchod: no
  • Příležitosti: HALLOWEEN
  • vzor: Tvář
  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: Přírodní emulze
  • Číslo Modelu: hororové masky

masky na halloween cosplay маска masque Kouzelné Pohybující se Inkblot Dech Maska Teplota-Citlivý Inkoust Strana mascarillas маски

Pomocí 4-way stretch tkaniny umožňuje masku, aby se vešly většina lidí pohodlně. Tkanina poskytuje dostatečnou viditelnost při skrývání vaše obličejové rysy. Není třeba pro oční otvory jako tkaniny táhne a umožňuje pohodlně vidět přes masku. Pokud jde o dýchání, žádné obavy. To je malován s tkaniny barvy a speciální citlivé na teplotu barvy, které je 100% bezpečný a netoxický . Ideální pro strašidelný kostým možnosti, nápady a Halloween strany. Naše masky byly použity v kostýmu soutěže, filmy, magie ukazuje, drumline soutěží, živých hudebníků a world-class DJs, a další!

Funkce Ruční. netoxické a 100% bezpečné inkoust. Prodyšnost je ideální. A žádný oční otvory jsou potřeba. Jedna velikost pro všechny. Společné velikost čelo je 22" až 24" palců. Materiály: speciální teplota-citlivý inkoust, pro Alergiky spandex tkanina ze směsi. Použijte vlhkou houbou, aby se dab-místa, které chcete vyčistit.

Vzory: Tyto jsou prostě úžasné, já nteractive masky představovat vlastní inkblot vzory ve stylu public domain Rorschach psychologické testy.

Balíček obsahuje: 1 x Pohybující se Skvrny Masky

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení