SG26K Zimě Vodu Odpuzující Snow Rukavice Venkovní Motocyklu, Lyžování, Snowboarding Rukavice Pro Dotykový displej Chladném Počasí, odolný proti Větru

237.85 Kč 171.32 Kč Doručení zdarma

Štítky: ski, mountain parka, moslav, chladné počasí maska, konektor ski, chladné počasí klobouk, maska na obličej do chladného počasí, uchycení snowboardu, kabát muži sport, studené počasí rukavice.

Popis

  • místo původu: Zhejiang, Čína (Pevnina)
  • Značka: ISUFEIBRAND
  • Původ: KN(Původu)
  • Číslo Modelu: SG26K
  • Materiál: Thermolite Extra

SG22K Vodotěsné Snow Rukavice Zimní Motocykl Lyžařské rukavice Snowboard Rukavice Pro Venkovní

1.Barvy na výběr: podle obrázku.

2,Velikost: M a XL (muži a ženy )

3, Materiál: Thermolite Extra + teplé bavlněné

OBSAH BALENÍ:

1 párů X Rukavice

Detail Produktu:

Poznámka: Pokud budete potřebovat další různé položky v mém obchodě, prosím klikněte na následující fotky najít. Díky!!!

Q:kolik to stojí na loď do mé země?

A: Velmi Nízkou cenu, Pouze jako Propagace. Některé, Kde bude dopravu tím, Hongkong Post Air Mail nebo China post air mail ,Nejvíce potřebují 10-40(nebo více) dní, závisí na vaší zemi.

B:Pokud chcete více nebo rychlé doručení, prosím, vyberte si jiné dopravní prostředky nebo kontakt s námi.Díky.

C:máte-Li získat položky .PLS Dokončení objednávky.

Q:existuje nějaký sledovací Číslo pro můj bod?

A: Ano, jsme loď každou objednávku s jejich Sledovací Číslo, a můžete zobrazit zásilky staus na odpovídající webové stránky.

Q:jsem prodejce,chtěl bych si koupit mnoho kusů zboží, co je velkoobchodní ceny?

A: Ahoj,díky za váš dotaz, pokud by jste chtěli koupit velké množství, prosím, pošlete e-mail na nás, dáme vám nejlepší cenu, díky!

A:poskytujeme 3 měsíce záruka.

B:kupující je zodpovědný pouze za zpáteční poplatky za záruky položky.pokud zboží je vadné za 3 měsíce,můžete ho poslat zpět k nám,zašleme yo nové po obdržení vadné položky.

C:před vrácením zboží,prosím, ujistěte se, že jste si na naši zpáteční adresu a napsat "dar" na dodací list,použijte prosím regulare poštovní služby a poslat sledovací číslo.

D:nepředpokládáme vlastní riziko,pokud se to snadno způsobit cuse žádné vlastní poblem ve vaší zemi,jsme vám doporučujeme zvolit jiné způsoby dopravy ,stejně jako china post air mail,pokud máte jiné potřeby , prosím, neváhejte nás kontaktovat kdykoliv .

A:Prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu, pokud máte pocit, náš produkt a služba je v pořádku, náš systém bude dělat totéž pro vás automaticky.

B:Pokud máte jakýkoliv problém s produktem a naše služby, prosím, neváhejte nás okamžitě kontaktovat. Budeme řešit problém v co nejkratším čase.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení