ANGRONG 2x H8 H9 H11 LED 36W Auto Reflektor Svítilny, Mlha Řízení Světla Bílá 6500K

662.94 Kč Doručení zdarma

Štítky: led světlo 36w 6ft, elantra palivového čerpadla, břicha roller, náměstí 36w led světlo, led světlo 36w silnici, svítilna led 36w, h9 halogenové, palivové čerpadlo oem, 12 led mlhové světlo 36w, led uv světlo 36w.

Popis

  • Technologie: led
  • Napětí: 12V
  • Značka: ANG RONG
  • LED Čipy: 9x SOUL CSP LED čipy každé žárovky
  • useage: LED Světlomet Mlha DRL Světlo
  • Socket Typ: H8/H9/H11
  • , Aby Se Vešly: Světlomet
  • Lumen: 9000LM (4500lm každá žárovka)
  • Auto Značky: VŠECHNY
  • Model Vozu: VŠECHNY
  • Pracovní Napětí(V): DC 9V-30V
  • Umístění na Vozidle: Přední, Levá, Pravá
  • Příkon: 72W/Set (36W Each Bulb)
  • Barevná Teplota: 6500K Bílé
  • Zorný Úhel : 360 stupňů

Popis: 6500K xenon bílá LED světla LED Světla: 9x SOUL CSP LED čipy každá žárovka Příkon: 72W/pár ( 36W každý bub) Napětí: DC 9-30V ac / dc Vyzařovací Úhel:360° Lumen: 9000Lm/pár ( 4500Lm každá žárovka) používáme Originální SEOUL SEMICONDUCTOR CSP LED čip z Jižní Koreje (s Osvědčením); dejte si pozor na prodejce prodává padělky CSP LED žárovky Nízká spotřeba energie, vysoká účinnost a úspory energie, Plné premium kvalitní hliníkové tělo pro rychlé teplo, uvolnění/prevence přehřátí rozměr každého lam p: 82.4 mm (délka) *36mm (průměr) Snadné Plug & Play instalace, Rychlý okamžitý Start-Up čas, Tato aukce je za 2ks ( 1 pár ) H8 H9 H11 vysoký výkon 72W CSP LED reflektor žárovky. To může být použit pro vysoké (hlavní) / low (potkávací) paprsek světlometů, Mlhové Světlo a Denní svícení / Dálkového Světla DRL lampa

Cross Reference pro tento LED žárovka:

H8/H9/H11

Poznámka:

Pokud tam je chyba, varování na palubní desce, jako je selhání žárovky, blikání, možná byste měli requre varování / upozornění zrušit nebo LED zatěžovací rezistor / dekodér, aby tento problém vyřešit.

Pokud si nejste jisti, jaký typ žárovky je vaše vozidlo používat, nebojte se ! Můžete použít Sylvania automobilový systém osvětlení najít správnou žárovku typu . Automotive Lighting Systems ,Klikněte na Sylvania Logo pro zobrazení jejich automobilový systém osvětlení!

Obsah balení:

2x H8/H9/H11 36W 9 LED CSP čipy Světlomet mlhové světlo žárovky bílá

Proč přepnete na LED?

Led diody nejen dát vaše vozidlo čisté, moderní vzhled, ale, při správném použití, bude přečkat všechny halogenové žárovky i HID žárovky! Nízké energii čerpat, vysoký světelný výkon, a instant on/off LED technologie se svítí skladem žárovky ve všech směrech.

Které žárovky jsou použity v mé vozidlo?

Zkontrolujte Sylvania automotive lampa replacemnt průvodce , si můžete vybrat rok, značku a model vašeho vozidla, a pak vyberte aplikaci, kterou chcete nahradit nebo upgradovat ze skladu.

Co MŮŽE Autobus na mysli?

CAN-Bus znamená Controller Area Network Bus. Tento systém sleduje své vozidlo a hlášení provozních podmínek. MŮŽE Autobus systémy se běžně vyskytují v Evropské vozidel, jako jsou BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, Porsche, a v mnoha Amerických vozidel. Zatímco většina American pozdní model vozidel MŮŽE Autobus systémy, je vždy dobré zkontrolovat s vašeho vozidla dealer vidět, který systém vaše vozidlo před nákupem elektrické výrobky.

Když potřebujete Varování Canceller?

Některá vozidla s komplexní vnitřní počítače(jako je Audi,BMW,Jaguar,Mercedes,atd.) možná zprávě o-dash chyby nebo blikání na přední světla. Varování canceller opravy na palubní desce výstraha a blikání efekt.

Žárovka palubní Desce Chyba: u některých vozidel, přístrojová deska bude hlásit jako když máte světlomet žárovka chybí nebo je spálený. To nemá vliv na světlomety fungování, ale světlo na palubní desce bude. Varování canceller řeší problém.

Blikání Problém: To se stane, když vaše vozidlo nerozpozná nové světlomety nainstalován. Při otáčení světlomety, vozidlo je počítač nerozumí signál zpět z přední světla tedy myslí, že jsou pořád mimo. To vyvolává světlometů blikající efekt. Varování canceller řeší tento problém.

LED Výhody:

Velmi nízká a efektivní spotřeba energie než žárovky halogenové & HID Žárovky

Ve srovnání s HID žárovky, LED žárovky se rozsvítí okamžitě, bez teplé období

Nízké napětí ochranu, vysokou přesností konstantní proud řidič čip

Delší životnost než HID a halogenové žárovky

Světlo lze snadno ovládat barvu a intenzitu

Snadná instalace LED reflektor konverzní sada

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení