5ks 4"x7/8" Klapka Kotouče Abrazivní brusný Kola , Radiální Tvar, Kulatý Otvor, Zirkonium oxidu Hlinitého,Grit40

486.09 Kč 413.15 Kč Doručení zdarma

Štítky: korund kelímek, blbec, žárovka fotografování, oxid hlinitý deska, sokolí oko, 95 prsten, šperky prodej, keramické trubice, aaa ocelové šperky, led pro canon.

Popis

  • Materiál: Oxid Zirkoničitý Oxid Hlinitý
  • Velikost: 100mm
  • DIY Dodávky: Obrábění kovů
  • Brusné Zrno Velikosti: 60
  • Značka: SI FANG

Funkce:

Tato Klapka Disky kombinovat 2-krokem procesu, hrubé broušení s pevným volantem a konče vlákno disku.V jednom kroku jsou agresivní a schopné extrémně vysoké rychlosti odstraňování.

Oni brousit tiše a pohodlně pro lepší uživatelský komfort.Odejdou vynikající povrchové úpravy, a může ušetřit čas a peníze.

Tato Klapka Disky jsou speciálně navrženy pro broušení koutových svarů na Oceli a Nerezové obrobků.Protože klapky jsou zabalené kolem disku periferie,

Pomůže ušetřit čas a peníze.Poskytují dlouhou životnost a konzistentní, snadno-to-ovládání výkon při broušení.Zkušenosti drastické snížení času brousit své koutové svary, a lepší dokončit výsledky!K dispozici ve dvou poloměr velikosti, velkých a středních.

Kromě své primární funkce,nabízejí bezkonkurenční všestrannost tím, že konvenční produkty.Schopni zvládnout vše, broušení úkoly dosažitelné s konvenční lamelové kotouče,Naše klapka disk bude brousit na okraji a horní části disku.Tím se eliminuje potřeba k otáčení obrobků, nebo brousit vzhůru nohama.Vyrobena s Premium oxid Zirkoničitý Potažený Materiál.

Specifikace:

Vnější Průměr:100 mm/3.94".

Vnitřní Velikost Otvoru:16mm/0.63".

Velikost zrna:60

odolná,dlouhá životnost.

Seznam Balíčků:

5 x Klapka kola

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení