2inch 52mm Auto Auto Univerzální LED pro Ukazatel Bar Turbo Boost Měřidlo Vakua Stiskněte Metr

301.51 Kč 298.42 Kč Doručení zdarma

Štítky: měřidlo tlaku, 52mm budík, turbotech boost controller, 60mm boost měřidlo, ampérmetr auto, měřidla 52mm 2, turbo měřidla číslice, subaru záře měřidlo, Rozchod 150psi, autometer boost gauge.

Popis

  • Šířka Položky: 1.89 inch
  • Položka Délka: 2 inch
  • Speciální Funkce: Odolné
  • Země/Region Výroba: Čína
  • Původ: KN(Původu)
  • Hmotnost Položky: 0.2kg
  • Typ Materiálu: Kovové

{infomodule}

Specifikace :

Název produktu : boost gauge

Materiál : kov

Barva pouzdra : stříbrná šedá

Napájení : DC(10-15V) 12V Profesionální

Průměr : 2"/52mm

Množství : 1ks

Vlastnosti :

1.Kouřové zabarvení čočky během dne,jasné a světlé LED displej během noci.Přidat závodní vypadat a cítit se, aby vaše jízda,Vysoká kvalita a nízká hmotnost.

2.Červená LED světelné jehly. LED super bílé zobrazení.

3.Připojit nylon tlak line, aby se vešly na zadní straně měřidla pomocí adaptéru,ochranným kroužkem a kompresní maticí.Trasa linky přes průchodky do motorového prostoru .

Instalace :

1.Měřidlo může být namontován na 2"/52mm průměr díry, nebo koleje vlastní montáž panelů. Bezpečné měřidlo s montážní svorky dodávané.

2.Vrtačka 3/8" průměr díry a nainstalujte gumové průchodky, kde tlak nebo vakuum linie prochází plechu, jako je brána firewall.

3.Připojit nylon tlak line, aby se vešly na zadní straně měřidla pomocí adaptéru, ochranným kroužkem a kompresní maticí. Trasa linky přes průchodky do motorového prostoru.Připojte linku na tlak portu na motoru pomocí 1/8" adaptér s ochranným kroužkem a kompresní maticí pro turbo a tlakoměr nebo 1/8" adaptér a šroubení pro vakuové měřidlo.

4.Spusťte motor a důkladně zkontrolovat, zda instalace těsní.

5.Zvrat v zásuvky montáž a připojte jeden vodič(Žlutá) pomlčka osvětlení circut nebo jiný 12V zdroj a na druhý vodič(Černý) k dobrému uzemnění.

Poznámka :

1.Poskytujeme jasné fotografií, měření, kde je to možné. Prosím, podívejte se co nejvíce, aby se ujistěte se, že položka je ten, který potřebujete.

2.Prosím, aby 0.5-1 cm rozdílu vzhledem k ruční měření.(1inch=2.54 cm)

3.Nejsou tam žádné instrukce zahrnuté v této sadě.Profesionální Instalace Je Vysoce Doporučeno!

Obsah balení:

1 x turbo boost měřidlo

1 x nylon tlak line(1.84 m) s jedním adaptér

1 x uživatelská příručka

Vezměte prosím na vědomí, že kupující je odpovědný za všechny další poplatky, makléřské poplatky, a es pro dovoz do vaší země. Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání. Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.

/ O službě / On Čas Dodání Plnou náhradu, pokud produkt není obdržela v garantované dodací lhůty Delší Ochranu, 15 den, více ochrany po dokončení objednávky Vrací se Příplatek Vrátit jakýkoliv výrobek,pouze v perfektním stavu Garantované Kvality Kvalita Zaručena nebo Plnou náhradu

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení