Bluetooth 5.0 Přijímač, Vysílač 3 V 1 Mini Stereo AUX USB 3,5 mm Audio Bezdrátový Adaptér Pro TV, PC, Auto, Sluchátka VH99

132.85 Kč 94.39 Kč Doručení zdarma

Štítky: herní mini pc, 35mm jack, android car pc, audio přijímač pro auta, adaptér usb ksiomi, bluetooth sluchátka kabelové vedení zařízení, fanless mini pc, auto mini pc, earphon bezdrátové, hedset.

Popis

  • Certifikace: NIC
  • Původ: KN(Původu)
  • Vstupní napětí: -
  • Číslo Modelu: Kabely
  • Značka: centechia
  • Výstupní napětí: -

Dejte nám dropshipping 1、podporujeme plnit objednávky přes CSV&CRV*XLS list ect pro velkoobchodní 2、slíbili Jsme poslat bez faktury,cena tag,nebo propagace 3, Rychlé doručení,zaslání zboží do 24-48 Hodin A Profesionální servis 4、garantujeme, jsme vždy poskytovat kvalitní produkt, Bluetooth 5.0 Přijímač, Vysílač 3 V 1 Mini Stereo AUX USB 3,5 mm Audio Bezdrátový Adaptér Pro TV, PC, Auto, Sluchátka VH99 Popis:

Vlastnosti:

Dlouhé stisknutí přepíná režim

1.S Mikrofonem: Hands-Free při práci, čištění a řízení

2.Vysílač mode:bezdrátově proudy audio z vašeho zařízení Bluetooth TV, domácí stereo systém, nebo CD přehrávače k vašemu Bluetooth sluchátka nebo reproduktory

3.Přijímač režim: bezdrátově proudy audio z vašeho Bluetooth-umožnil telefon, tablet nebo počítač k drátové stereo, reproduktory, nebo sluchátka.

4.Tam je žádné vestavěné baterie, a to je poháněn DC 5V usb rozhraní: A. Zasuňte usb napájení, červené světlo svítí v režimu vysílání, červené světlo bliká, když je párování, a červené světlo je vždy na po párování úspěšné. B. Vložte usb pro napájení, režim příjmu je modré světlo, modré světlo bliká, když je párování, modré světlo je vždy na po párování je úspěšný.

5.Široká Kompatibilita: Pomocí přiloženého 3,5 mm kabel, tento Přijímač Vysílač adaptér může být široce používán na vašem počítači, notebooku, domácí stereo, sluchátka, smartphone, Mp3 přehrávač, CD přehrávač, atd.

Balíček Zahrnuje:

1 x Bluetooth 5.0 Vysílač/Přijímač Adaptér

1 x 3,5 mm Aux Kabel

1 x Uživatelská Příručka

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Jmhorine28 2020-12-29

ok good seler thanke

Přidat recenzi

Hodnocení