EvaQueen Sexy 2 dílná Sada Ženy Špagety Popruh Krajky Bílé Dvou Dílná Sada top a kalhoty oblečení Dámy Ženy Sada s hlubokým Výstřihem Černé

567.00 Kč 340.20 Kč Doručení zdarma

Štítky: s hlubokým výstřihem šaty, spálené oranžové šaty, moderní stěna dekor, aomei šaty, narozeniny šaty žena, šaty pro party, šaty print snake, lirika matoshi star dress, nové módní ženy oblečení trend, družička party.

Popis

  • Značka: evaqueen
  • Rukáv Styl: Špagety Popruh
  • Vzor Typu: tisk Pevné
  • Pohlaví: ženy dva dílná sada
  • Typ Closure: Svetr
  • Délka rukávu(cm): Bez rukávů
  • Materiál: Spandex,Krajka
  • Oblečení Délka: Krátké
  • Pant Délka(cm): Plná Délka
  • Límec: Bez ramínek
  • Výstřih: Sexy bez ramínek
  • Číslo Modelu: GDTP763
  • Dekorace: Pevné dvoudílné sady
  • Barevný Styl: Bílé Černé Módní
  • Styl: Sexy Ležérní Kanceláři
  • Typ Položky: Dětské kombinézy sada 2 Ks
  • Pant Typ Closure: Elastický Pás

Bodysize graf

Velikost XS /cm S /cm M /cm L /cm

XL /cm

Poprsí

84

88

92

98

104 Pas

64

68

72

78

84

Boky

86 92 96 102 110

POZNÁMKA:

1.Změřit své poprsí, pasu a hip první,pak vybrat správnou velikost podle bodysize grafu.

2.Velikost může mít 2-3 cm se liší vzhledem k ruční měření.Vezměte prosím na vědomí, když budete měřit.

3.Pro více uvolněná fit,objednejte o jednu velikost

Jak mám vědět, jakou velikost si objednat?

Vyberte velikost, která nejlépe odpovídá vaší největší měření (poprsí, pas, nebo hip). Pokud jste mezi velikostí, to je obvykle nejlepší, aby větší velikost, takže budete mít prostor pro pohyb, nebo některé změny lze snadno provést.

1. Poprsí

Nechte své paže viset přirozeně u těla. Mít někoho opatření, jste s měřením, pásku rovnoběžně se zemí. Mít svého přítele opatření pod podpaží, kolem záda a přes nejplnější část vašeho poprsí. Ujistěte se, že měřicí páska je pohodlný, ale ne těsně.

2. Pas

Ohnout na jedné straně najít místo, kde váš pas přirozeně záhyby. Opatření tomto místě; to by měla být přímo pod vaší lodi l. Udržujte měřicí pásku rovnoběžně s podlahou a pohodlné na kůži, ale don ' t vytáhněte ji pevně.

3. Hip

Postavte se rovně s nohama dohromady. Přítel měří přes boky a zadní, kolem nejplnější části. Ujistěte se, mějte na měřicí pásku rovnoběžně s podlahou.

Pokud jsem udělal objednávku, mohl byste mi poslat na položku obrázky bez vodoznaku?

Samozřejmě, že Jsme mohli poslat na položku obrázky bez vodoznaku, pokud chcete, ale musíte nám říct, kdy zadání objednávky.

Budete dělat drop shipping?

Ano, mohli Bychom udělat pokles lodní dopravy na celém světě pro vás, stačí dát na své zákazníky' adresu při zadávání objednávky.

Mohu míchat barvy ve stejném stylu položku?

Ano, obvykle mnoho položek, mají několik různých barvách. Takže pokud budete chtít míchat v různých barvách, prosím, poznámku, které barvy chcete, když umístíte objednávku. Pokud ne, jsme obvykle jen odeslat položku barvy, jak je znázorněno, které si objednáte.

Doprava:

Položka bude loď do Číny Post Zaznamenaných Air Mail zdarma, a obvykle dorazí v 15-26 pracovních dnů (nezahrnuje víkend a svátek). Ale někdy jde o 25 - 30 a více dní pro vzdálené oblasti. To je, závisí na nákladní dopravy v různých zemích. Podporujeme také následující způsob dopravy.

Výnosy A Záruka:

Náhrady uvedené pouze pokud položka DOA a nelze nahradit prostřednictvím ÚSCHOVY. Pokud ano, kontaktujte nás Prosím s 5-ti dnů od vás obdrží bod a a vrátit se k nám do 30 dnů od doručení datum pro výměnu nebo vrácení peněz.

Návrat expediční poplatek je odpovědnost kupujícího, pokud návratnost je výsledkem naší chybou. A všechny NON - prodávající chybu vrací pro náhrady podléhají 20% re-osazení poplatek.

Pokud potřebujete vrátit, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis zástupce, dejte nám vědět podrobné problém a pošlete nám nějaké obrázky pro potvrzení.

Zpětná vazba:

Jsme on-line obchod, každá zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Vážíme si vaší pozitivní zpětnou vazbu po potvrzení vaší objednávky. Naším cílem pro star service a chci, abys byla šťastná. Pokud nejste uspokojení s naším produktem nebo služby, prosím, kontaktujte nás za prvé& nbsp;dřív, než otevřít spor. Jsme přesvědčeni, že všichni zákazníci jsou laskavý srdce, a jakýkoliv problém bude vyřešen v rámci dobré komunikace. Věřte nám!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení