Knotolus 5ks průhledný čirý plast přední čelní panel pouzdro kryt shell s objektivem pro iPod 5th gen video 30gb 60gb 80gb

596.62 Kč Doručení zdarma

Štítky: baterie ipod classic 7th gen, ipod pouzdro, klasický ipod, ipod classic shell, ipod u2, cas ipod 5th gen, ipod 1. gen případě, ipod video, gba bílá, ipod classic 3. gen obrazovce.

Popis

  • Balíček: Ano
  • Číslo Modelu: 5. gen video
  • Jasné Crytal: Plastové
  • Značka: Knotolus
  • Typ Položky: Krabice
  • Původ: KN(Původu)
  • Velikost: Length
  • Materiál: Plastové

Popis Produktu:

položka je přední plastové pouzdro pro ipod 5th gen video 30gb 60gb 80gb

zbrusu nový stav,jasná barva crytal, s objektivem nainstalován

5kusů/lot, cena je za 5ks

Pokud chcete velké množství, prosím kontaktujte nás

Poštovné A Balné

1.Výchozí způsob dopravy je Registrované Leteckou Poštou, podle kupujícího to umístění budeme loď China Post Registrované Letecké Pošty, ePacket, Post NL, nebo DHL eCommerce atd. Všechny způsoby dopravy jsou s sledovací čísla. 2. Doba dodání: Podle kupující je umístění nejvíce času zabere 8-35 pracovní dny. Doprava do Jižní Ameriky, východní Evropy může trvat delší dobu. Špatné počasí, celní kontroly a svátcích někdy bude zpoždění dodání. 3. Pokud doručení trvá mnohem delší dobu, nebo na položku, kterou dostal, má problém s kvalitou, prosím, kontaktujte nás, budeme poskytovat náhradu nebo reship. Ale nemůžeme si dovolit škody způsobené kupujícímu nesprávné funkci.

Záruka:

1. Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte nás e-mailem pro podrobné vrácení postup.

2. Pokud máte vadné položky, které si přejete vrátit nebo vyměnit, kontaktujte nás, prosím, do 2

pracovních dnů od data youreceive zásilky. Zákazník je odpovědný za přepravní náklady na jakékoliv vrácené položky.

3. Budeme dělat náhradní závisí na naší k dispozici skladem. Všechny výnosy musí být neporušené. Výrobky poškozené v důsledku nesprávného nebo nedostatečného balení, když se vrátil neposkytuje záruku.

4. Pokud vadné situace si všiml, více než 10 dní po doručení, lodní doprava, pojištění a manipulační poplatky jsou nevratné.

Zpětná Vazba Politiky

Můžete mi poslat e-mail o jakoukoliv otázku preferovaných produktů, a my vám odpovíme vám v první době. Prosím, dejte nám vědět, že jste spokojeni s nákupem tím, že opustí pozitivní zpětnou vazbu. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem nám negativní zpětné vazby, komunikace může vyřešit 99,9% problémů, jsme péči o každého zákazníka. Necháme vás pozitivní zpětnou vazbu, když jsi odešel jeden pro nás .

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení