Univerzální Auto Strop Mesh Storage Bag Jednoduché Prodyšnou dvouvrstvé Síťoviny na Zip ledvinka Nastavitelný Drobnosti Skladovací Vak

193.42 Kč 125.78 Kč Doručení zdarma

Štítky: univerzální pro pečení, m8 0 f 5inch adaptér, peněženka finder 4 paxk, m8 1 25 brzdy suzuki, okno pokrytí hovězí kůže, taktilní spínače 3 7mm, univerzální tašky dívky, taktilní spínače 52x52, plavat nosit maci sukně.

Popis

  • Typ Materiálu: Polyester Mesh
  • Značka: cacoonlisteo
  • Typ: Kufr Box / Pytel

Bullet Body: 1、šetrné k Životnímu prostředí PP spony, to nemůže poškodit položky a barvy při použití, můžete nastavit délku podle šířky střechy, nylon popruhy, silný a odolný, není snadné zlomit.

2、styl je jednoduchý a praktický, textura je lepší, polyesterový materiál mesh povrch, žádný uzel, textilní, na dotek jsou hebké a tiché, měkké a nebolí zboží, a má dobrou prodyšnost.

3、Double-vrstva mesh povrch, zapínání na zip design: můžete ukládat oblečení, polštáře, deky a další velké a lehké předměty, ušetřit prostor, snadno se vzít, zapínání na zip k ochraně objektů z rozlití, a zabránit položky z řazení při jízdě, je řízení Orgnizer.

4、Snadná instalace, kompaktní a přenosný: 4 patentky mohou být snadno připojeny ke střešní ližiny, zabírá malý prostor a poskytuje spoustu organizační schopnosti.

5、Univerzální typ: Nastavitelná délka popruhů, aby střecha skladování taška vhodná pro většinu modelů na trhu.

Parametr:

Název: Auto Strop Mesh Storage bag

Materiál: polyester mesh

Barva: Černá

Balení: PP sáček

Velikost: Přibl. 31*21v

Hmotnost: Přibl. 0,32 KG

Seznam Produktů:

Stropní skladování taška*1

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení