FL4211 FL4213 FL4212 FL4200 FL4208 FL4209 FL4210 FL429 Filtry Pro iPhone 6S 6SP 6s plus Podsvícení pojistka 240OHM-350MA 0201

119.37 Kč Doručení zdarma

Štítky: 0805 pojistka, ic iphone 6s plus, filtr smd, pojistka macbook, pojistky smd, multim, ic, kondenzátor iphone 6s, čip macbook pro, čip macbook.

Popis

  • Typ: Disk IC
  • místo původu: guangdong Čína (Pevninská část)
  • Napájecí Napětí: 1.5-5v
  • stav: Nové
  • Číslo Modelu: fl4211 FL4213 FL4212
  • Aplikace: mobilní telefon
  • Značka: ico ivycassie
  • Ztrátový Výkon: 0,5 w
  • Provozní Teplota: 0-200

Funkce

1. Zvláštní použití pro iPhone 6S/6S Plus

2. Originální nové. 100% testováno s vysokou kvalitou

3. Nahrazuje vaše zlomené,poškozené nebo nepoužitelné FL4211 FL4213 FL4212 FL4200 FL4208 FL4209 FL4210 FL429 podsvícení filtr

Pozornost

1. Prosím, ujistěte se, že víte, jak nainstalovat a nahradit tuto položku,to není snadné pracovat pro někoho, kdo nemá žádné technické dovednosti s demontáž nebo montáž mobilní telefony/mobilní telefony.

2. Velmi doporučuji profesionální instalaci,použití profesionální nástroje pro výměnu,nebudeme odpovědnost za jakékoli škody na vašem mobilní telefon/mobilní telefon, který může způsobené nesprávným operace.Jsme zkušení v tomto podán,pokud máte jakékoliv potíže s výměnou,dejte nám prosím vědět,budeme vás naučí, jak, aby to fungovalo.

3. Naše produkty jsou prodávány za rozumné ceny,maloobchodní ceny, jen s malým ziskem, aby náš obchod běží.Pokud máte hromadnou objednávku,prosím, dotaz, než místo, aby,budeme akceptovat cena dohodou s množství objednávek.

O nás

1. Jsme ICO Electronics Co., Ltd se specializují na mobilní telefon dílů a příslušenství pro mnoho let ,máme 2 obchody, které najít v Shenzhen,máme profesionální tým na zdroj vysoce kvalitní produkty s konkurenční ceny a prodávat našim zákazníkům.

2. Dobrá kvalita a dobrý servis je naše poslání.

3. Budování dlouhodobé obchodní vztah s vámi je náš cíl.

Balení

1. Všechny položky jsou originální, nové,jsme balení každé položky, s plastové uzavíratelné tašce balené s vak bublina,a dát do tvrdé krabice, aby byla zajištěna bezpečnost zboží během přepravy.

2. Prosím, laskavě na vědomí, že některé položky jsou poměrně malé,prosím, buďte opatrní při rozbalení zásilky,v případě, že chybí, nebo dávání na špatné místo.

Zásilka

1. Pro post,používáme používáme Thecomplication.cz Standardní Poštovné, které je mnohem bezpečnější,rychlejší a stabilnější,s sledování NE.sledovat své zásilky v čase.

2. Pro express,to je volitelné,prosím, vybrat nejvhodnější pro sebe.

3. Prosím, laskavě pochopit, že nebudeme zodpovědní za dálkové poplatek, který bude US$30, jako obvykle,prosím, double zkontrolujte, zda vaše adresy, než místo pořadí.

Dodací lhůta

1. Vaše objednávky budou odeslány do 48 hodin po zaplacení obdržel.

2. Přibližné dodací den na základě pracovní den.To je vydané express společnosti,jsme schopni zajistit přesné dodací lhůta,pokud nechcete přijímat vaše zboží ve stanoveném čase,prosím, kontaktujte nás,budeme kontrolovat a dáme vám vědět satus.

Záruka & Návrat

1. Každá položka byla zkontrolována a otestována v dobrém stavu, pečlivě před balení,pokud jste zklamáni položky,nebo máte nějaké problémy,prosím, kontaktujte nás,budeme v našich silách uspokojit vás.

2. Pokud obdržíte vadné nebo nesprávné položky,prosím, vyfoťte se, pošlete nám,zkontrolujeme a zašleme vám novou.

3. Vrácené položky mají originální balení bude vysoce ocenil.

Zpětná vazba

1. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu po potvrzení dodání, 5 startů, bude vysoce ocenil.

2. Zpětná vazba je pro nás velmi důležité,prosím, nenechávejte negativní přístup zpětnou vazbu dříve, než nás budete kontaktovat.Pokud máte nějaké problémy a unsatisfactions,prosím tellt nás,budeme dělat naše nejlepší vyřešit problém v čase.

Přejeme vám šťastný nakupování!

Srdečně vítáme vaši příští návštěvu!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení