Domy panenky Dřevěný Velký Domeček pro panenky Hračky 3 Vrstvy Děti Předstírat, Hrát Hračky Plné Nábytku pro Děti, Dům Hračku Domů

2 135.14 Kč 1 387.76 Kč Doručení zdarma

Štítky: prohrábnout tričko batole, hra big house, povlečení popelín, rozkládací dřevěný domeček pro panenky, diy domeček pro panenky miniaturní, narozeniny šaty pro 6-ti letou dívkou, , dollhouse kit, panenka okna, A036, formy obdélníkové.

Popis

  • Materiál: Dřevo
  • Značka: LBLA
  • Pohlaví: Unisex
  • Věkové Rozmezí: 5-7 Let
  • Rozměry: 60*23.5*70cm
  • Číslo Modelu: 1
  • Původ: KN(Původu)
  • Certifikace: NIC

Velké Dřevěné Panenky Panenky Dům 3 Úrovně Děti Předstírat, Hrát Hračky Plné Nábytku

Materiál: Buk

Určeno Pro:Neomezený

Typ: Simulace Pokoj / Nábytek

Velikost:60*23.5*70cm / 23.6*9.3*27.6

Hlavní Barva: Růžová

Použitelné věk: Děti Více Než 3 Roky Starý

Možnost Školení: Emoce, vize, rozvoj inteligence, plazení, ruce a mozky, uchopení, smyslových orgánů, rukou a očí koordinace, interaktivní hračky, sluch, rodič-dítě komunikace, zájem o pěstování

Vlastnosti:

●Lodě v bezpečné, upgrade balení, chránit váš domeček pro panenky a přepravní box je diskrétní aby tento dar, překvapení.

●Tento krásně navrženo velké princezna dům bude inspirovat vaše dítě a poskytuje hodiny zábavy pro ně a jejich loutek lidí.

●Můžete relaxovat s vědomím, vaše Miliard Loutek byla bezpečnost testovány v nezávislé laboratoři a je certifikován v souladu se všemi AMERICKÉ hračky bezpečnostní předpisy pro děti ve věku 3+.

●Přiložený barevný návod krok za krokem směrech s jasnými obrázky a text, aby tento dollhouse, vánek pro vás nastavit a robustní dřevěná konstrukce bude držet, aby vaše děti používat znovu a znovu.

Pacakage V Ceně:

1 x Panenka Dům

Poznámky:

1.Prosím, dovolte 1-3cm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

2.Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii. Děkuji!!!

/ O službě /

On - Doba Dodání Plnou náhradu, pokud produkt není obdržela v garantované dodací lhůty

Delší Ochrana 15 den, více ochrany po dokončení objednávky

Vrací se Příplatek Vrátit jakýkoliv výrobek,pouze v perfektním stavu

Zaručená Kvalita Garantovaná Kvalita nebo Plnou náhradu

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení