Pro dospělé a studenty upravit Držení těla Zpět Ortéza Korektor Rameno Podpora Band Pás Držení těla Správné Pás Zabránit Hrbáč

1 352.84 Kč Doručení zdarma

Štítky: skrýt, korektor držení těla. mno, dítě krk korektor, hhh, exoskeleton, ortéza ramenní podpora, muži držení těla, zpět držení těla. mno, stomie, kolostomie pás, dual comfort polštář hip.

Popis

  • barva: Béžová
  • Design: Breatheable Pásy a elastický nálepka
  • Velikost: S/M/L
  • Materiály: Polyamidové vlákno/polyester vlákna
  • Vhodné pro: Dospělý Dáma Krása dospívající teenager
  • Další: Elastický stretch Kříž Pryskyřice Collid
  • Materiál: Polyesterové vlákno/spandex vlákno/polymer vlákno
  • Jméno: Přenosné dětské zpět držení těla, korekce pás
  • Funkce: A zpět rameno podporu Rovnátka
  • Typ Položky: Šle A Podporuje
  • Značka: JORZILANO
  • Číslo Modelu: JZL-075

Pro dospělé a studenty upravit Držení těla Zpět Ortéza Korektor Rameno Podpora Band Pás Držení těla Správné Pás Zabránit Hrbáč

Pozornost:

Tento balík byl dodán v Číně Post Registrované Letecké Pošty, je k dispozici pro sledování. Rychlost dodání je rychlejší než China Post Obyčejné Malé Paket.

China Post Obyčejné Malé Paket Plus, je levnější a nemůže být sledovány. Je to snadné, aby se ztratil balíček.

Způsob použití:

1. Podle tělesné výšky, waistlines vyberte příslušnou specifikací a modelů. Po opotřebení, rameno, být schopen cítit napětí a tlak, pokud tři stresu povrch, který je v přední oblasti ramene, páteře a bederní oblasti. Stres by neměly být příliš těsné nebo příliš volné.

2. Počáteční použití, požadavky z 1-2 hodin začal používat, přizpůsobit se postupně prodlužuje čas opotřebení. Z časového hlediska, by neměl být nošen v průběhu spánku.

3. při používání tohoto výrobku, by měly být oblečený na spodní prádlo, břicha pás je pupek, lepidla spony hák vlasy zhutnění pozici, v zájmu dosažení co nejlepších Rally

4. Normálně na sobě 2-4 měsíců může tvořit přímo aerobik držení těla, může přestat používat před tělo plně zotavilo.

Funkce:

1. Aby se zabránilo deformaci páteře: může účinně zabránit non-patologické hanxiong hrb a zakřivení páteře, korekci dynamického, statického stavu dospívajících nežádoucí tělo udržovat správné sezení, stání, chůze, držení těla.

2. Brání vzniku krátkozrakosti: zlepšení situace blízké vzdálenosti s okem, který způsobují hanxiong hrb, postupně vrátit k racionální vzdálenost očí, elimine vizuální únavy, správné pseudo krátkozrakost, krátkozrakost tvorba bude udusila v samém zárodku.

3. Uvolnění těla únava: bilance stresu na rameno, záda, pas, břicho, zmírnit svalovou únavu, chrání pas, záda, tak, že tělo držení těla a udržení přirozeně, představuje nejlepší situaci. Vhodné pro lidi, kteří mají nízké zpět únavu svalů, ramen a zad, které způsobil tím, že pracuje s dlouho stát, dlouho sedět, dlouho udržet stejné držení těla.

Produkt Údržba:

1. Při čištění výrobku ,teplota vody by neměla být větší než 30 ° C a nepoužívejte silné detergenty, slabě zásadité

2. Don\ \ 't dát do vody, nebo umístit s vodou na dlouhou dobu, tak, aby se zabránilo stárnutí materiálu

3. Umyjte nebo suché přirozeně, a ne dát to na slunci

4. Když to t je dočasná nepoužívá, prosím, dát ji na čisté místo a větraném místě, a vyhnout se nepříznivé nadměrné složit pod tlakem

5. V použití procesu, by se měli snažit, aby se zabránilo lepkavé chloupky, aby se zabránilo kontaktu s textilií tkaniny nákres, aby nedošlo k ovlivnění použití

INFORMACE o PLATBĚ: Všechny inzerované položky jsou SKLADEM (pokud není uvedeno jinak).Položky obvykle loď na pět obchodní den pro nákupy Kreditní Kartou.

1.Prosím, potvrďte ceny a výrobku položky před uvedením pořadí.

2.Prosím, ujistěte se, že přečtěte si celý popis a souhlasíte s transacion před nákupem.

3.Prosím, zanechte své úplné informace(jako je vaše celé jméno), než platba

DOPRAVA: nabízíme UPS priortity mail jako standard, nabízíme také pět obchodní den DHL a China Post Registrované Letecké Pošty, jako anoption.

Vaše spokojenost je naše hodnota existence, pls trvat několik sekund opustit velkou zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s naší zboží nebo služby.Díky moc!! Pls kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní zpětnou vazbu, nebo otevřením jakéhokoli sporu na webu,budeme se snažit v našich silách vyřešit problém co nejdříve!Děkuji youThank vás!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení