Mickey & Minnie Mouse ložní soupravy dětské Dívky ložnice dekor jeden dvoulůžkový postel povlečení přikrývka peřina pokrývá 3ks ne výplň

1 326.09 Kč 729.25 Kč Doručení zdarma

Štítky: tws bluetooth pravda, bezdrátové stereo v uchu sluchátka, symbol povlečení, ložnice deka, ztělesňuje povlečení, povlečení minnie mouse prostěradlo, bedset queen, postel mickey mouse, minnie mouse auto řemene, mickey mouse královna sady listů, postel mickey mouse.

Popis

  • Kousky: 1ks peřinu, 1ks ploché, 1ks povlak na polštář
  • Typ: Peřinu Set(Bez Peřiny)
  • Barevná Stálost (Stupeň): Národní Normy
  • Věk: Děti, Baby, děti, dívky, chlapci, dospívající, student
  • místo původu: Čína
  • Tkanina Počítat: 40
  • vzor: sladké mickey a minnie mouse
  • Značka: Disney
  • Technics: Reaktivní Tisk
  • Stupeň: Kvalifikovaný
  • Styl: Kreslený
  • Velikost: Single, Twin
  • Velikost Aplikace: 1,0 m (3,3 stopy)
  • Vzor Typu: Kreslený
  • Balíček: PVC
  • barva: Modrá Zelená
  • Materiál: Polyester / Bavlna
  • Náplň: Polyester
  • Použití: Domů ložnice dekorace, hotel, škola, atd
  • Číslo Modelu: Kreslený POVLEČENÍ
  • Množství: 3 ks
  • Hustota Látky: 133X72
  • Počet Podprocesů: 300TC

.Položka: Mickey & Minnie Mouse ložní soupravy dětské Dívky ložnice dekor jeden dvoulůžkový postel povlečení přikrývka peřina pokrývá 3ks žádná výplň modrá zelená barva

.Kusů: 1ks peřinu, 1ks ploché, 1ks polštář podvod

.Velikost: Single/Twin velikost

.Sady: povlečení sada 3ks

.Textilie: Polyester/bavlna, 300 nit počítat

.Technoloty: Reaktivní tisk

.Výplň: bez výplně uvnitř peřina

.Typ: Mickey a Minnie Mouse Ložní prádlo, kreslený sada povlečení, dětské povlečení, dívky ložnice dekor, kluci, domácí výzdoba, děti, ložní prádlo set

.Měření velikosti:

1ks přikrývka kryt: 150*200 cm (59*79inch)

1ks plochý list: 150*200 cm (59*79inch)

1ks polštář podvod: 50*70cm (20*28inch)

1. Prosím, ujistěte se, že budete potřebovat povlečení sady nebo šidítko sady.

2. Vzhledem k odlišné kultuře země, velikostí lišit v závislosti na zemi a vyzývají lidi, aby se ověřit velikost před objednáním.

3. Prosím, dovolte 1-3cm chyba, protože z různých měření na speciální stolu..

4. Barva skutečné položky mohou mírně lišit od výše uvedených obrazů, díky di u počítače zobrazovat barvy odlišně.

5. Pokud si objednáte šidítko sady s výplní, výplň není Disney značka, to je ekonomické výplň.

6. balíček jednoduché PVC, bez dárkové krabičce, protože je to těžký a velký, ovládání hlasitosti, takže pokud potřebujete dárkový box, by měly navíc platit nějaký poplatek, kontaktujte nás, pokud potřebujete před objednáním.

1. Pratelné v pračce-Suché čištění-Použít mírné mýdlo Bez bělidla-Cool železo v případě potřeby.

2. První mytí můžete obvykle slábnout barvu nastavit v přijatelným způsobem. Z tohoto důvodu, když si umýt sada pro první čas, nemíchejte s jinými textilními předměty ve vaší pračce.

3. Nejlépe ruční praní ve vodě není vyšší než 30 stupňů odděleně. Nenamáčejte sada pro příliš dlouho.

1. FEDEX, UPS, DHL, TNT, EMS, LETECKÁ POŠTA a další speciální přepravní jsme se rozhodnout, přepravní cesty, všechny mají sledovací číslo.

2. Celní a povinnosti jsou zákazníka povinnosti.

1. Nabízíme náhrady nebo výměny povlečení. Všechny vrácení/výměny, musí oznámený nám 48 hodin od obdržení výrobku. Vrací/výměny, musí být doručena nás do 15 dnů ukončení objednávky. Náhrady je dána, jakmile produkt je vrátit. Poštovné a manipulační poplatek, pojištění a zpáteční adresou jsou nevratné pro všechny se vrátil, nebo výměnu zboží.

Kupující musí zaplatit za přepravní poplatek za vrácení/výměnu.

2. Všechny vrácení/výměny, musí být v původním obalu a resalable stavu . Nebudeme akceptovat veškeré použité, prané, barevné, poškozené, pomačkané nebo znečištěné etc.

1. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu poté, co obdržíte tuto bedline peřinu nastavit položku.

Prosím, kontaktujte nás, pokud jste spokojeni s našimi výrobky nebo služby před vámi vlevo negativní zpětnou vazbu, budeme se snažit v našich silách, které vám pomohou vyřešit případné problémy.

2. Budeme rádi, udělat dobrý obchod s vámi.

3. Komunikace, nejlepší způsob, jak řešit případné spory.

1. Náš nárok zákaznický servis vám pomůže s jakýmkoliv problémem, nebo otázku, můžete mít.

2. Všechny E-maily budou odpovědět do 12 hodin.

3. Prosím, ujistěte se, že odkaz na ČÍSLO OBJEDNÁVKY, které kupujete na VEŠKERÉ korespondenci.

4. Poštovné a manipulační poplatek, Platební instrukce, Návratové politiky jsou součástí Podmínky Prodeje. Předpokládáme, že jste si přečetli a přijali je, pokud si místo vaší objednávky.

Vítejte, jeden z předních dodavatelů ložní soupravy a domácí výzdoba v Číně. jsme autorizovaný společností The Walt Disney Company. nabízíme Disney ložní soupravy, povlečení sada, přikrývky, deky, prostěradla, povlečení, přehoz na postel, povlečení, polštář shams případech, přikrývky, župan, ručník, kuchyňské gadgets, dobré kvality za velice rozumnou cenu pro každého hosta na světě. a máme více různých Disney Charakter Mickey a Minnie Mouse, Cars Blesk Mcqueen a příslušenství Automobilů, Zmrazené děti, ložní prádlo, ložní prádlo Medvídek Pú collectionand,Disney Princess kolekce a další slavný charakter Disney ložní prádlo. více různých tkanin, jako je bavlna, hedvábí, tencel a bambusové vlákno a další. Jsme poskytuje stovky specializované produkty pro globální zákazníky. Našimi odběrateli jsou z USA, Evropy, Austrálie a Asie-v celkové výši více než 230 zemích po celém světě. Také se může pochlubit více než 10 milionů výpisy produktu z naší továrny. Na tu, mezinárodní kupující může zakoupit širokou škálu produktů za velmi nízké ceny. Kromě toho, naši zákazníci se mohou také těšit na zakázku položky, ložní soupravy, které mohou být vhodnější pro vás.Všechny produkty, které prodáváme jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a procházejí přísnou kontrolou. Máme elitní tým s profesní dovednosti a neomezené tvořivost v, ložní soupravy a další na prodej zboží. Mickey & Minnie Mouse kolekce: ložní set (peřinu) pro děti, velikost a Dospělé velikosti s Minnie Mouse a Mickey Mouse slavný dětí™s Disney znaky. Disney Junior animovaného seriálu Mickey Club house a Minnie Bowtique znaky: Daisy Kachna, Donald Duck, Pluto, Goofy, Clarabella a Jámy na domácí textil pro děti. Děti™s ložní prádlo, ručníky, fleece deka, pončo s kapucí, ručník, povlak na polštář s pěkným myš a jejich přátelé je skvělý a praktický dárek pro každého chlapce a pro dívky. Pouze originální textil licenci Disney Mickey Mouse a Minnie Mouse. Nejvyšší kvalita a, 100% bavlna, bezpečnost pro dítě kůže podle OEKO-TEX 100, ložní prádlo velikost single/Twin Full/Královna a King size,záruka plné spokojenosti pro malé a velké fanoušky z Disney postav.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení