Lanchow Ruce, Vytáhl Nudle přídatné látky, Pottasche (Peng Hui) Lanzhou styl La Mian, Studené Nudle, silné šlachy, okamžité efektivní

884.21 Kč Doručení zdarma

Štítky: banánový krém, trubky handcreme, modré džínové šaty, kreslený krém na ruce, 2 leté dítě, misku instantní nudle, krém na ruce, krém na ruce, hand creme, misku polévky.

Popis

  • Funkce: Výživný
  • Použití: Ruku
  • Typ Položky: Krém
  • Značka: QYF
  • Země/Region Výroba: Čína
  • Složka: Peng Hui
  • Původ: KN(Původu)

jméno:Pottasche (Peng Hui )

Molekulární vzorce: K2CO3, molekulová hmotnost: 138

Specifikace: 500g / sáček

Pottasche (Peng Hui ) vznikla z lidové v Provincii Kan-su, pojmenované po vysoké teploty rafinace a spalování pengcao rostoucí v Gobi. Poté, co byl rozbitý, vařené, vysráží, a používá se pro nudle tvorby a kůže vaření, tento produkt má vlastnosti non lámání nudle, více "šlachy" kvalita povrchu, snadno vytáhnout multi-channel nudle, a odstranění škodlivých kyanovodík, arsen, olovo, atd. ve srovnání s tradiční výlisků popela. Tento produkt je lepší příprava Lanzhou hovězí nudle. Je vhodný pro výrobu vaří kůže a domácí nudle. Tento produkt může být použit.

Lanzhou hovězí nudle, s jeho unikátní technologie, tradiční polévka materiálu, jedinečnou chuť a svůj vlastní styl, je hluboce miloval lidi; to je velký krásný bod z Lanzhou hovězí nudle s jasnými a omílání tvář, jasné, polévka a silnou chuť.

Autentické hovězí nudle mají být provedeny s Pottasche vody a nudle. Jinak, nemůžou natáhnout "hnízdo hedvábí" tenké jako bavlněné vlákno, a nebudou mít flexibilní strukturu.

Tento produkt je nová technologie a vysoká účinnost povrchu tahání agent

Vysvětlím:To může být použit po rozpuštění v teplé vodě. 5 karátů tváří vody 25 g,Ramen mouky 900g

[Použití]: Lanzhou ramen, vytáhněte nudle, strojové studené nudle, dušené nudle, nudle a další těstoviny. To může být také použita k procesu studené nudle, želé, mouka, nudle, nudle, rýže, nudle a další potraviny na zvýšení houževnatosti. Použití: Tento výrobek se rozpustí v teplé vodě a nalije do mouky, za míchání. [Dávkování]: poměr Tohoto produktu a vody je 1: 5 (500g Pottasche je přidán do 2,5 kg vody), které mohou být použity pro 90 kg ramen mouky

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení