SMSPADE Černé 10ks/Set Zavázanýma očima,Roubík,Obojek,Pouta A Kotník Pouta,Biče,Pádla,Bradavky,Provaz,Kozelec BDSM Sexuální Hračky Kit

132.41 Kč Doručení zdarma

Štítky: bdsm sada, juta lano, bdsm, šedá úst roubík, BDSM Bič, maska spát, bdsm hračky, sex hračka, umělé penisy roubík, kravata obojek bdsm.

Popis

  • Typ Položky: Dospělé Hry
  • Číslo Modelu: ST-SK60208
  • límec délka: 45X5cm
  • Materiál: PU a Velve
  • Upevnění: suchý zip
  • Kozelec: 20x20cm
  • Pádlo Délka: 32X6.5cm
  • Obscénní Obrázek: No
  • Délka Lana: 5M
  • Kotník Manžety Délka: 30X6cm
  • Sexuálně Sugestivní: No
  • Bič Délka: 39cm
  • Pouta Délka: 25X6cm
  • se zavázanýma očima: 20x8.5cm
  • Značka: smspade
  • Gag ball průměr: 3,8 cm
  • Velikost: One size fits all

Popis produktu Zádržný systém nemusí být nepříjemné, ve skutečnosti, jsme spíše jako to, když to tak není! Tak jsme udělali tento bondage kit s crazy-měkké umělé kožešiny a Suchý zip-upevněny popruhy, které, podle našeho vědeckého výzkumu* je comfiest bondage set na planetě. Za směšně měkké obložení a Každý kus - se Zavázanýma očima, Roubík,Obojek,Pouta, Kotník Pouta,Biče, Pádla,Klipy,Kozelec a Lano si můžete vychutnat samostatně, nebo jako sada, a všechny jsou perfektní pro začínající až středně pokročilé hry. Klíčové Vlastnosti: *Umělé kožešiny vložkou 10-dílná bondage souprava pro extrémně pohodlné opěrky hrát *na Suchý zip-upevněny nastavitelné manžety na zápěstí jsou ideální pro bondage začátečníky *Všechny 10 kusů lemované s ultra-měkké umělé kožešiny pro nejvyšší pohodlí *Obsahuje odnímatelný 5 rychloupínací klipy Bezpečný a Soukromý Balík:

Všechny položky budou odeslány kupujícímu\\\'s potvrdila Thecomplication.cz adresa. Předtím, než budete platit, prosím, ujistěte se, že vaše adresa odpovídá adrese byste chtěli, abychom k lodi.

Položky budou odeslány do 3 obchodní den na platby vymazány obdržel.

Někdy datum bude odloženo kvůli nedostatku, nicméně budeme informovat prostřednictvím Thecomplication.cz systém zpráv.

Pozor: nejsme zodpovědní za celní daň nebo poplatek. Nicméně, budeme minimálně to pro vás.

Položky jsou dodávány:

China Post registrované (pro většinu destinací po celém Světě)

Poznámka: dostanete sledovací číslo po odeslání potvrzení, který můžete použít ke sledování vaší zásilky online.

Pozemky dosáhnout většina zemí v 7 do 20 pracovních dnů. Dodací lhůta závisí na destinaci a další faktory, to může trvá až 20 nebo 35 pracovních dnů.

Snažíme se poskytnout vám nejvíce spolehlivý, cenově dostupný způsob, přepravní služby. Ale někdy mezinárodní dodávky je vysoce závislý na místní celní a poštovní služby. Pokud nechcete dostávat položku na dobu, prosím, kontaktujte nás pro další pomoc. Budeme zodpovědní za jakékoli škody nebo ztráty vzniklé v procesu expedice.

Prosím, přečtěte si o této politiky, než se vrátí všechny položky.

Před jakoukoli return, kontaktujte nás prostřednictvím zpráv systému nebo zákaznickou podporu e-mailem. Některé další informace, bude zapotřebí od vás, poskytnout.

Vrácené zboží musí být v původním stavu, takže můžeme mít nárok na vrácení peněz nebo výměnu zboží. Položky se vrátil po 7 dnů od doručení jsou jen pro opravu.

V tomto případě kupující je zodpovědný za poštovné. Garantujeme pro každého zákazníka s nejlepší kvalitu a servis.

Veškeré zboží prošel přísnou kontrolou kvality a testování, aby se zajistilo, že je v dobrém stavu před loď.

Normálně, poskytujeme 3 měsíce záruka na veškeré zboží, pokud zboží je vadné, informujte nás s 3 dnů poté, co se dostanete balíček.

Vrácené zboží musí být v původním stavu, takže můžeme mít nárok na vrácení peněz nebo výměnu zboží. Položky se vrátil po 7 dnů od doručení jsou jen pro opravu.

K udržení kontroly kvality jsme si osobně prohlédnout u každé položky před odesláním. Všechny položky jsou 100% nové a kontrolovány.

Vážení kupující, vážíme si vašeho podnikání, pokud jste spokojeni s našimi službami, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu a hodnotit údaje o transakci (Podrobné Prodávající Hodnocení) s "POZITIVNÍ 5 HVĚZD". [Když jste kurz přepravní doby součástí vezměte prosím mezinárodního tranzitu v úvahu.] Vaše uznání, bude nás jistější, jak rozvíjet podnikání a sloužit vám lépe.

Pokud nejste spokojeni z jakéhokoli důvodu, prosím, dejte nám příležitost vyřešit jakýkoliv problém. Chápeme obavy a frustrace můžete mít, a bude se snažit v našich silách vyřešit problémy.

Pokud máte nějaké dotazy, prosím e-mail nebo chat na trademanager

Pracujeme od pondělí.-Sat. od 9:00 hod. do 8:00 hodin.

Budeme reagovat do 1 pracovního dne nebo méně. Uveďte prosím vaše číslo položky nebo číslo objednávky nebo linkin všechny komunikace.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení