0-300V Výstupní LED TV Podsvícení Tester Multifunkční LED Pásky Korálky Testovací Nástroj

353.68 Kč 325.39 Kč Doručení zdarma

Štítky: ccfl tester, tv, tkdmr tv160, led tester tv, univerzální led tv podsvícení tester, diodový test, led podsvícení tester schéma, spark tester, led tester, multi tool.

Popis

  • Značka: NoEnName_Null
  • Číslo Modelu: GD-9
  • Typ Jednotky: kus
  • Velikost Balení: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
  • Hmotnost Balení: 0.35kg (0.77lb.)

Horké Zboží

$4.5

$2.8

$17

$8

$20

$28

$13

$4.5

Ahoj, všichni! Vítejte vybrat Wangyatian výrobky značky na dlouhou dobu! By měla být věnována velký počet servisních pracovníků a hlavní značky po-prodejní divize Liely požádal, že předchozí výroby LED lampa tester byl několikrát revidovány. Speciální zahájení Wang Yatian GD-9 devátá generace osvětlení přístroje (byl exportován do mnoha zemí)

Technické přednosti:

1, Wang Yatian deváté generace svítidla používají speciální formy, vzhled je krásný a krásné. Nejedná se o produkt vyrobený z veřejných shell na trhu (tam jsou padělané výrobky na trhu, speciální formy je v háji, a padělané výrobky jsou podlomily). Integrovaný design je snadno přenosný.

2, s použitím high-speed single-chip udělat napětí odběr vzorků, zkoušky, a řídit LED digitální trubice zobrazovat napětí (ne o jiné produkty na trhu s využitím zakoupit měřič napětí, samostatná instalace), aby bylo dosaženo integrace deska, snížení nesplácených sazba (protože proud je konstantní, jen to Napětí zobrazení funkce.) Všechny řádky jsou otevřené, obvod je jednoduché a jasné, a ne lepidlo je zpečetěn.

3, High-speed single-chip microcomputer se používá k přepínání mezi vysokým a nízkým napětím soubory. Vysoké napětí zařízení může automaticky identifikovat lampa korálek a světlý pruh. Lampa korálek je testován s nízkými aktuální, a lampa korálek je vždy na 25MA aktuální. Poté, co byl identifikován jako světlo bar, primární proud je 20MA, sekundární proud 48MA po sedmi sekund, a tři-fáze proud 75MA po sedmi sekund. Bez ručního zásahu potřebné .

6, Devět generací přednosti : Krátký-obvod pero po dobu tří sekund, digitální trubice, objeví se vodorovný pruh blikání, v této době můžete přepínat mezi vysoké a nízké napětí soubory, low-napětí souboru 0-19V výstup, může být jakákoliv lampa korálek, bez ohledu na pozitivní a negativní, pozitivní a negativní póly jsou připojeny na skutečné měření, nebude hořet lampa korálky na 48 hodin. Tato funkce je v současné době (v roce 2017 06), neexistuje žádný podobný produkt na trhu, síla je tři krát, že podobných produktů na trhu, dlouhodobý pracovní výkon je 30W a maximální výkon je 36W. Proud je větší a měří lampa bar hodnota napětí je blíže k aktuální konstantní aktuální deska provozní napětí. (Aktuální podobných výrobků na trhu jsou jen 30MA, síla není dost, a vysoké a nízké napětí soubory nemohou být zapnuty. Spínací transformátory jsou mnohem menší)

4, 0-300V (chyba 1%) adaptivní napětí, vhodný pro většinu série a paralelní lampa korálek test. Během testu, vysoké a nízké napětí soubory lze automaticky přizpůsobit napětí, nemají hořet lampa korálky, test lampy korálky pro nízkou aktuální, identifikovat light bar jako vysoce aktuální, jeden čip spustí sekundární proud po sedmi sekund, a začne po čtrnácti sekund. Úroveň proudu. Světlo Negativní, pozitivní a negativní póly, žádné hořící světlo bar .

5, digitální displej real-time napěťový výstup, digitální trubice využívá červené světlo-emitující trubice, na displeji je 00 je zkrat, a na displeji 300V je přerušený obvod. Každá skupina LED světlo bary stejné LCD TV by měla zobrazení stejné napětí. Pokud to je jiný, to může být souzeni, že to je problém s light bar. Po každé skupině napětí je stejné, připojte pozitivní a negativní každé skupiny světelných tyčí na obou koncích test vede, a pak sledovat, zda tam jsou tmavé oblasti na obrazovce. (Podobné produkty na trhu v důsledku nedostatečného výkonu, nelze přímo pozorovat tmavé oblasti na obrazovce pomocí obrazovky)

6, teplou a studenou izolaci, nikdy elektrickým proudem. Napájecí kabel a krabice jsou navrženy jako jeden kus, což je snadné přenášení a pohodlné použití.

7, není možné rozebrat displej, rozsvítí se na displeji LCD TV obrazovky. ( Obrazovka s špatné lampa korálek svítí. LCD TV je obecně rozdělit do několika skupin paralelně. To může být viděno tím, že napětí, které skupina napětí je jiný, tak, aby se určit, které skupiny LED korálky jsou poškozené. ). Když na obrazovce není zničen, prosím, odpojte LED podsvícení původní stroj. Další normální boot, nechte TELEVIZOR zapne, a pak test k dosažení lepších výsledků.

8 , Při zkoušení, nedívejte se přímo do svítilny, korálek v důsledku zvýrazněné verzi. Aby nedošlo k bolet oči. Následující je skutečné výsledky naší skutečné zkoušce:

Seznam Dílů:

Standardní balení: 1 tester;

Balíček 2: Tester*1 sada: pár speciální hrot pera

Produkt měření graf:

Pokud chcete udělat něco dobrého, musí nejprve vylepší své nástroje! Masters, zastavit zamotání! čas jsou peníze! Wang Yatian GD-9 inteligentní tester je vaše nejlepší volba!

Údržba mistrů, jsou stále zapletený v podsvícení podsvícení a neví, zda světlo bar je vadné nebo je deska vadná?Je to chyba, aby se výlet do lampy led na celý stroj?Stále si nejste jisti, které lampa korálek je špatné a je to plýtvání časem?Pro Wang Yatian osmé generace inteligentní podsvícení tester, to není problém!0 až 300V napětí adaptivní! Současné použití soft start technologie! Automatické nastavení ve třech sekcích! Světlo bar chyba může být detekována bez demontáže obrazovce!

Technické přednosti:

1. Pomocí 8-bit high-speed single-chip microcomputer udělat napětí odběr vzorků testu, a řízení LED digitální trubice zobrazovat napětí (ne o jiné produkty na trhu s využitím zakoupit měřič napětí hlavy, samostatná instalace), aby bylo dosaženo integrace deska, snižuje rychlost vadu (v důsledku konstantního proudu, Jen to napětí zobrazení funkce.) Všechny řádky jsou otevřené, obvod je jednoduchá a přehledná, nikdy těsnění

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení