1.67 Index Asférické Anti-blue Light Počítač Záření UV Ochranu HC AR CR-39 Pryskyřice Brýle Bodu Dioptrie Čočky na Předpis

795.57 Kč 755.78 Kč Doručení zdarma

Štítky: airsoft zbraň, laserové taktika, zbraň, roka předpis brýle, toketorism předpis brýle, persol dioptrické brýle, 15 ar, předpis grade brýle, Předpis brýle, zbraň lucerna.

Popis

  • Čočky Materiál: CR-39
  • Číslo Modelu: 1.67 Anti-blue light series
  • Charakter: HC, AR, zelený nátěr, UV, Anti-blue light
  • Dioptrie rozsah: krátkozrakost 0 ~ -800 a dalekozrakost +0 ~ +450 , cyl 0 ~ -2
  • Značka: Brightzone
  • Brýle Příslušenství: Čočky
  • Původ: KN(Původu)
  • Typ Položky: Brýle Příslušenství
  • Pohlaví: MUŽI
  • Povlak: HMC
  • Certifikace: CE
  • Nejlepší barva zápas: rovné nebo menší než koule +/-4.00

=> Anti-blue Light Série Čočky Popis

PROČ Brightzone Anti-blue Light Čočky?

1.SNIŽUJE DIGITÁLNÍ NAMÁHÁNÍ OČÍ.

Únava očí, suché oči a bolesti hlavy jsou příznaky tráví příliš mnoho času před digitální obrazovkou. Brightzone design objektivu má navíc se zaměřením power poskytuje tak ostřejší, jasnější vizi. Tato patentovaná technologie vám pomůže zaměřit se více přirozeně vytváří méně namáhání očí.

2.ZLEPŠUJE POHODLÍ A SOUSTŘEDIT SE.

Nadbytek světlé umělé světlo může vytvořit tlak na vaše oči. Ale Brightzone vlastní objektiv odstíny a filtry blok tvrdé modré světlo a odlesky, takže vaše oči mohou konečně odpočinout. Soustředit déle. Pracovat efektivněji. Být pohodlně dělat to.

3.CHRÁNÍ VAŠE OČI.

Podívejte se kolem sebe. Pravděpodobně budete pracovat v prostředí, naplněné s fluorescenčním světlem, odlesky a nepříjemné vzdušné proudy. Brightzone patentované technologii čoček redukuje odlesky a zabraňuje suché oči.

To je modré světlo blokování brýle recenze. Jsou to brýle, které jsou navrženy tak, aby odfiltrovat škodlivé modré světlo. Anti modré světlo brýle je nutností pro lidi, kteří tráví čas u počítačů, telefony, tablety a další elektronická zařízení během večera. V tomto článku jsme shromáždili mnoho informací o škodlivosti modrého světla, a vzhledem k tomu, nejlepší modré světlo blokování brýle recenze a nejlepší počítačové brýle recenze.

Moje zkušenost s modré světlo filtr brýle:

Použil jsem různé druhy modré světlo filtr brýle za téměř dva roky, ale pamatuji si den, kdy jsem dostal první ty. Měl jsem těžký čas s usínáním. Měl jsem nějaké drobné zlozvyky, jako pití příliš mnoho kávy a zůstat v počítači příliš daleko ve večerních hodinách. Ale tyto návyky byly docela těžké změnit. Potřeboval jsem dělat práci na počítači a já jsem nevěděl, jak přežít bez kávy.

Každý večer jsem šel spát kolem 11 hodin, lhal tam vzhůru na jednu hodinu, mám opravdu nudit a vytáhl můj telefon nebo ipad (i tho jsem věděl, že jsem neměl!). Pak se díval na obrazovku příliš dlouho a usnul na 1:30-3:00 hod. v závislosti na den. A můžete hádat, že by se z postele v 7 hodin ráno bylo opravdu displeasant.

Koupil jsem proti modré světlo brýle nejprve jako počítačové brýle, ale začal je nosit celý den, když jsem byl doma. Nepomohli hned ale po prvním týdnu jsem si všiml, že jsem opravdu chtěl jít do postele, protože jsem byl unavený. Než jsem se vždy dostal více aktivní během večera a jít do postele jen zdálo hloupé, ale já věděl, že jsem potřeboval se vyspat. Rychlý posun vpřed několik týdnů, vždy jsem se dostal do postele ve stejnou dobu, usnul skoro okamžitě, probudil ve stejnou dobu bez budíku. Bylo to jako by moje tělo bylo v synchronizaci. (a btw jako vedlejší poznámku, můj první modrý blokování brýle nebyly tak dobré, a nechat některé z modrého světla, ale stále pracoval)

Tyto brýle jsou také někdy nazývá spát brýle, modrý filtr brýle, spací brýle, nebo jen jasně modré světlo brýle.

Nejlepší modré světlo blokování brýle:

Existuje mnoho různých značek, takže tyto anti modré světlo brýle a jsme shromáždili všechny nejlepší. Oni jsou uváděny na trh pro různé účely, ale v podstatě udělat to samé s mírně odlišnou technologií. Je to naše modré světlo brýle recenze. Zde je seznam Nejlepší modré světlo blokování brýle rozděleny do sekcí:

Modré světlo blokování brýle recenze – Počítačové brýle a herní brýle

Tyto jsou uváděny na trh jako počítačové brýle, ale budou fungovat stejně jako jiné brýle, které blokují modré světlo.

Modré světlo blokování brýle pro spánek a každodenní použití

Tyto jsou často označovány jako spací brýle, protože modrá blokující účinek začíná produkci melatoninu, který vám pomůže spát.

Jak proti modré světlo brýle fungují?

Blokuje modré světlo modré světlo brýle

Jsme v éře elektroniky. Během večera jste asi sledoval něco na Netflix, YouTube, TV, dohánějí na práci na počítači nebo tabletu, nebo jen surfování na webu. To je v pořádku, tak je každý jiný. Tyto umělé osvětlení z gadgets vyzařují modré záře, světlo vlnové délky podobné den čas nebe. Toto modré světlo vstupuje oči a signalizuje svůj mozek, že je stále den času. Bere to signál, že váš mozek pak omezuje průtok melatoninu přes vaše tělo.

Zatímco mnozí jsou si vědomi, jak modré světlo z elektroniky narušuje spánek, mnozí nevědí, že asi 25% modrého světla z fluorescenčního osvětlení a 35% z LED světla je také škodlivé pro zdraví očí v průběhu času zvyšovat riziko problémů s viděním, včetně makulární degenerace. Degenerace je velmi jemné a minimální, ale proč riskovat? Vzhledem k této skutečnosti namáhání očí, je také vyloučena.

Účinky melatoninu

Melatonin (známý také jako spánkový hormon) je přirozeně produkován v těle, když se vaše oči pocit, tma v noci. Kromě pomoci vám lépe spát, nastaví váš cyklus bdění a spánku. Představte si, že se právě probudil přirozeně bez nutnosti použití otravný budík a vlastně cítit svěží ráno. Tyto brýle jsou také známé jako Noční brýle a to je důvod, proč.

Oslnění ochrana

Stejná technologie, která blokuje modré světlo filtry také některé zelené a žluté světlo, které vytvářejí nepříjemné zlobným pohledům. Zejména záře odráží od povrchu (sníh, voda, chodníky, skel a windows store), a učinit další příjemné zážitky jak pro rekreační aktivity, jako jsou vodní sporty, rybaření, golf, a denní aktivity, včetně nakupování, řízení a práce na zahradě.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení