2020 Nové 3D Arch Vložky do bot USB Vyhřívané Vložky do bot Nohy Teplejší Ponožky Pad Venkovní Sportovní Turistiku, Lyžování

2 470.70 Kč 914.05 Kč Doručení zdarma

Štítky: usb powered ponožky, noha tepla, elektrické nohy teplejší, oční náplast pro spánek, dámské vložky zahřívá, fx450, nohy v teple, stick usb, zimě vyhřívaný stélka, tenké vyhřívané vložky do bot.

Popis

  • Značka: winna.etech
  • Materiál: EVA pěna
  • Původ: KN(Původu)

winna Vyhřívaný Stélka

topení stélka je pro vás dobré, ve dvou hlavních způsobů: winna topení stélka je patentovaný produkt vyvinutý prostřednictvím let tvrdé práce, Po stovkách experimentů, to je topení a nabíjení stélka, která splňuje nejlepší komfort lidského těla. Vestavěný teplotní senzor a čip na ovládání, teplota se automaticky zastaví, topení, bezpečnostní ochrana, Není třeba, aby sundat boty, To má pohodlné dálkové ovládání, které umožňuje nastavit teplotu s pouhým stisknutím tlačítka. Top výhody z winna topení, stélka: Nabíjení 4 hodiny nebo méně 40°C/104°F až 65°C/149°F svévolné úpravy Nést 200 kg Použití nejméně 500 krát Důvodů, proč si Vybrat Nás: Nový materiál, technologie, pokročilé uhlíkových vláken topný materiál. Bezpečnost inteligentní ochrany, pokud teplota překročí 65 stupňů, to se automaticky vypne. Více odolné izolace, Větší kapacitu baterie

O winna Topných Produktů

winna topení produkty se zaměřují na vytápění série, poskytovat spotřebitelům vysoce kvalitní inovativní patent produktů, které splňují potřeby lidského těla, tak, že přátelé, kteří mají rádi outdoorové aktivity dávají přednost outdoorové aktivity a poskytnout lidem co nejvíce komfortní vytápění produkty.

Snadné použití dálkového ovládání

Na winna vyhřívaný stélka využívá pohodlnější dálkové ovládání, které ovládá 65-noha rozpětí. Nyní si můžete vybrat teplotu stélka, aniž by sundal boty. S stiskem tlačítka, můžete si vybrat mezi 40°C / 104°F a 65°C / 149°F. Tyto vyhřívané vložky do bot jsou zcela bezdrátové.

Vysoce Kvalitní Dobíjecí Vyhřívané Vložky Do Bot

Tyto vyhřívané vložky do bot jsou vyrobeny z odolného, state-of-the-art uhlíkových vláken topení materiálů, které jsou nejen pohodlné, ale také trvat déle teplo, měkký a vodotěsný a dobíjecí, mají Vždy správnou velikost pro vás, můžete snížit na správnou velikost.

Maximální Všestrannost

Použít tyto vložky do bot, aby zahnal chlad. V tyto chladné zimy, nemusíš se bát být venku. Ať už jste na venkovní dobrodružství, práce nebo na služební cestu, winna vyhřívaný stélka zůstane v teple a pohodlí v extrémních podmínkách.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (3 votes)

5
Rohanm84 2020-11-25

They really work! I'm happy) I hope to last a long time.

5
Blade Eldiurno 2020-11-30

Insoles are cool, warm well, charging about 4 hours from 0 to 100%. How long they do not warm up, I hope to last a long time

5
Alonabondarenko 2020-12-03

Insoles came very quickly. Packed in a branded, hard box. Made qualitatively. They heat up just as quickly. They came completely discharged, but these are the features of the work and are indicated in the instructions. Which by the way is written very competently and completely in Russian language. And very clear. Charged as expected for about 4 hours. About charging Signal 2 red LEDs when charge 2 green. Also pleased with the remote control. Looks very strong, silicone buttons! Adjust with a step of 1 degree. I'll check in-I'll add a review. Product, seller and store recommend!

Přidat recenzi

Hodnocení