Velké pokrytí 350sqm mini GSM 900mhz 2G chytrý mobilní Signál, Booster pro 2G GSM mobilní Signál Opakovač zesilovač s Yagi kit

1 635.79 Kč 1 455.85 Kč Doručení zdarma

Štítky: oblasti gsm signál booster, 2g 3g 4g gsm mobilní signál opakovač, vaccume zesilovač kit, atnj signál booster, mobilní signál booster, lipotech gsm booster, ir bezdrátový opakovač, opakovač gsm 900 mhz, booster gsm, booster auto.

Popis

  • Snadná Instalace: Hotovo
  • Certifikace: ROHS
  • Záruka: 3 roky
  • Délka Kabelu: 15m pro Vnější+5m pro Vnitřní
  • Frekvence až: 890-915MHz
  • Frekvence dolů: 935-960MHm
  • Původ: KN(Původu)
  • Pokrytí: 100---350 metr čtvereční
  • Výstup: 20dBm
  • Značka: ATNJ
  • ALC, AGC Inteligentní Funkce: Hotovo
  • Získat: 70 db
  • Anténa: Yagi Anténa,Stropní Anténa
  • Číslo Modelu: AS-G3

Rychlá Dodávka--Rusko do Ruska

Model :AS-G3

S ALC, AGC Funkce Může ovládat získat automaticky. Vyhnout se rušení základnové stanice (Band 8) 900mhz -- Uplink frekvence: 890-915MHz/Downlink frekvence : 935-960MHz Podpora sítě : 2G GSM volání Zisk :70±2dB Napájení :AC110V~220V;DC+5V/2A Typ konektoru: SMA-female konektor.

Prodejní Místo

1,Inteligentního průvodce instalací s LCD. 2,Real-time zobrazení síly signálu. 3,Automatické vegetačního klidu, kdy není uživatel telefonování. 4,Automatické alarm při instalaci chybu a poskytovat podle řešení. 5,Automatické nastavení systému získat, aby se zabránilo opakovač self-excitace. 6,iniciativa připomenout, kdy byl přístroj poškozen.

Jak to funguje?

1. PŘIJÍMÁ SIGNÁL Výkonné antény oslovuje přístup dobrý signál, a dodává, že na booster. 2. POSILUJE SIGNÁL Zesilovač přijímá signál, zesiluje ho, a slouží jako relé mezi telefonem a nejbližší buňky věže. 3. VYSÍLÁNÍ SIGNÁLU Vaše zařízení se zvýšil příjem, a hovory a data jsou přiváděny přes booster zpět do sítě. Poznámka : Prosím, ujistěte se, že místo, kde se chystáte instalovat je GSM 2G A ujistěte se, že můžete získat alespoň 2 bary 2G "E" signál z venkovní předtím, než si koupíte, jinak tento produkt nemůžu pomoct. Potřebuje venkovní dobrý signál, jak zlepšit své vnitřní signál.

Prosím, Zkontrolujte Frekvenci před Nákupem, Jak zkontrolovat?

-Android mobilní telefon Downlaod App nazývá ?Aplikace vám řekne počet LTE band -Iphone Zadejte *3001#12345#* Cinkání Buňky Sloužící Info Zkontrolujte, Freq Kapela Ukazatel, číslo je LTE Band

Popis Položky

Zákazník Oznámení

Doprava ●Budeme posílat své zásilky, jakmile posiible po zaplacení potvrzena Do 48 hodin, pro normální,s Výjimkou víkend a Chinaese svátky. ●Uveďte, prosím, vaši správnou adresu,celé jméno a poštovní směrovací číslo. ●Obecně by deklarovat balíček s nižší hodnotou, aby aviod nebo snížit Celní Taxs.Dovozní Daň je včetně v ceně. Když se to stane, je to kupující, odpovědnost zaplatit za daně a celní odbavení. ●Doprava je mimo naši kontrolu. Pokud chcete dostat zboží rychle, prosím, vyberte rychlé způsoby dopravy, jako je EMS, UPS a DHL. Pokud zjistíte, že balíček je mimo slíbil, čas doručení, prosím, kontaktujte nás, budeme vás kontaktovat s dopravci a zjistit důvod. Záruka ● Vezměte prosím na vědomí, že jsme vždy zkontrolovat a otestovat výrobek dvakrát před odesláním a balení je tak daleko, jak possibel.Pokud je výrobek rozbité na obdržení,prosím, kontaktujte nás,budeme znovu odeslat nový. ●Tři roky sekcí období pro naše booster,to je ioly 3 měsíce pro thr příslušenství.Pokud booster mít jakékoliv problémy, prosím, ukaž nám video nebo pár fotek, kompletní instalace, pomůžeme vám. Prosím, nepoužívejte otevřený spor nebo opustit negativní zpětnou vazbu dříve, než nás kontaktovat.odpovíme vám do 24 hodin,s výjimkou svátků. Zpětná vazba ● Pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb,byli bychom velmi ocenili, že jste dejte nám pět hvězdiček a pozitivní hodnocení. Můžete také doporučit lidem, kdo to potřebuje.Děkuji moc.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Husnutdinova Yuliya 2021-01-12

Works fine!

5
Sigtauf1992 2020-11-01

Excellent device, I buy the second. Thank you!

Přidat recenzi

Hodnocení