8 ks plátků Bb Tenor Saxofon Rákosí Shanghai FlyingGoose Sílu 2.0/2.5/3.0 pro možnost Klasická/Populární Styl

132.63 Kč Doručení zdarma

Štítky: měď saxofon, tenor, externí mikrofon mic pro auto dvd rádio, reed saxofon tenor, saxophon, reed tenor, sady do auta mikrofon, reed, saxofon tenor, sax reed.

Popis

Jsme první továrny v Číně na výrobu všech druhů Saxofon Rákosí.Jsme také první v Číně, aby vynalézt reed nezávislé balení klip.Můžeme také přizpůsobit své značky rákosí pro vás.(●'◡'●)

Shanghai FlyingGoose Značka byla založena v roce 1985. Tyto plátky jsou trochu tenké, než vandoran a více jasný a široký zvuk, než vandoren.Tento produkt je jednodušší na ovládání a vhodné pro praxi a výkon.Platí pro Klasické(Tradiční)/Populární styl. (To modré políčko produkty, vyberte si vysoce kvalitní úrovni surovin.Máme přísný výběr surovin po více než dvou letech růstu.Plastový box plátky jsou středně pokročilé úrovni surovin.) Modré pole rákosí jsou odolné, které mají lepší tón a delší životnost. Některé další rákosí tisk xinzhong a JMreed na zadní oba používají pouze roční surovin.Mají téměř rákosí, které rostou pouze na 1 rok, protože se sklizně v přírodě.Rákosí surovin, které rostou na 1 rok není zralý, a to bez výhrad.Dvě krabice rákosí plastové spony jsou stejné.Jediný rozdíl je, že podal a nezařazeno.A jeden otisky xinzhong,další otisky JMreed.V podstatě není žádný rozdíl.Jejich jazýčky jsou"tři ne" produktu.Nemáme žádné podrobné informace na krabici.Naše reed cena produktu je levné a kvalita je daleko lepší.Hezké setkání s vámi!Můj přítel!(●'◡'●)

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4 out of 5 (2 votes)

3
Gleeem48 2020-10-21

Hi all! Unfortunately, I can not say anything good about reeds, as the quality is lower than even average! Even it's a pity that the reeds are very mature and fit, but here is the processing!!!!! Almost all the canes of the sharpening curve, in which they are a priori to play as expected will not. Sorry! I do not understand those who praise this product! How are you guys gonna play reeds with a curve cut and a oblique sharpening? Here and problems with the pace, with the line, with the attack, and in general with comfort when playing! I don't get it! But this, as they say, is personal. Delivery on time, without problems and neatly.

5
Shorezyra 2021-01-16

Super. I'm doing it for the Arunca.

Přidat recenzi

Hodnocení