Zdravotní Péče 5Pieces MenstruHeat Topení Pad pro Menstruační Křeče Úlevu, Útěchu z Období 7.5*11cm Tělo Teplejší Tepla Samolepky

110.53 Kč 99.47 Kč Doručení zdarma

Štítky: období křeče úlevu, alex a ani, teplo sauny, kineziologie kolenního, bolest období, simulátor pelvifine, látkové menstruační pad, menstruační bolesti, pas bolest zmírnit, křeč úlevy.

Popis

  • Typ Položky: Šle A Podporuje
  • Efekt: Uvolnění Bolestí Z Nemoci
  • Značka: Pelvifine

O produktu RYCHLÉ A EFEKTIVNÍ - Využívá RealHeat Technologie pro rychlý ohřev do 5 minut; rychlé úlevy; ohřívá do terapeutické teploty pro maximální úlevu. ERGONOMICKÝ DESIGN - Ultra-tenký, pohodlný, ergonomický design pomáhá, aby se vešly pohodlně; medical-grade lepidlo je měkčí na kůži. 100% PŘÍRODNÍ A bez ZÁPACHU - používá pouze 100% čistý a přírodní teplo, zmírnit bolest a poskytnout celodenní oteplování pohodlí. POHODLNÉ A SNADNÉ POUŽITÍ - Jednoduše otevřete obal a MenstruHeat bude postupně zahřívat na své vlastní! Různé úrovně tepla jsou k dispozici tím, že mění své využití metody. Životní STYL ZAMĚŘENÝ - Diskrétní a bez zápachu, se hodí bez námahy pod vaše oblečení v práci nebo ve škole, aby vám pomohou přes den.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 1 out of 5 (2 votes)

1
Lakshmana Reddy 2020-12-19

I never got the product.

1
Wide Cool Fide 2021-02-04

Product never got shipped

Přidat recenzi

Hodnocení