50 Ks/lot pilník Blok Neon Barevný Blok Brusná Houba Broušení Nail Art Leštění Vyrovnávací paměti Pro Nehty DIY manikúra Nástroj

129.32 Kč 104.78 Kč Doručení zdarma

Štítky: nehty filer velký, soubor hřebík profesionální, blok na nehty, hlava nehty filer, blok na nehty, buffer nail, Vyrovnávací paměti, zelené nehty filer, nehty filer, blok nail.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Typ Položky: Pilník Na Nehty
  • Napětí: Universal
  • Podpora: Velkoobchod,doprava Zdarma,drop nakupování
  • Použití: Emery Board Limas Salon Nástroj Pilníky
  • Materiál: Plastové
  • Značka: JEARLYU
  • Číslo Modelu: Pilníky Na Nehty Sada
  • Funkce: Nail Art Broušení, Leštění Pilníky Na Nehty Buffer Bloků
  • barva: Neon Brusný Papír
  • Velikost: 2.5x2.5x2.5cm
  • Množství: 50 ks/lot
  • Typ: Neon Barevné Pilníky Na Nehty Blok

Popis Položky

Barevné Nehty Vyrovnávací Paměti Soubory, Nastavit Houba Brusný Blok Broušení, Leštění Manikúra Pedikúra Profesionální Nail Art Nástroje

Funkce

1)Základní nail art nástroje pro podání nehty před nehty léčba / prodloužení nehtů / manikúra postupy 2)Může být použit k souboru přírodní nehty, umělé nehty, nehty rozšíření, atd. 3)Ideální pro prst péče, zpracování dřeva, a salon využití 4)Ideální jak pro profesionální použití a osobní použití.

Specifikace

Velikost:2.5x2.5x2.5cm Balení :50ks/lot(mix barev) Barva:Jako obrázek show Materiál:brusný papír+Houbička+inkoust

Poznámka

Pokud potřebujete velké množství,Nebo vaše logo,můžeme vám velkou slevu,jen nás Smlouvy.

Příběh značky

JEARLYU Značky Poskytují pohodlné hřebík zkušenosti vesatile pilník sada nástrojů je určena pro speciální funkce, které mimo vaši představivost.Přenosný a convient ideální velikost a nízká hmotnost,můžete to brát s taškou,ideální pro cestování a každodenní život.JEARLYU zaručuje, že budete padat v lásce s našimi produkty a rádi DIY Prstem a váš nehet tipy.

FAQ

Q:Mohl byste změnit ostatní vyjádřit,potřebujeme zboží ungently?A: Ano,Jsme také posílat zboží DHL,Fedex,UPS a ostatní, pokud nás můžete platit více vyjádřit náklady, nebo si koupit dostatek zboží.prosím, kontaktujte nás, nebo zanechat vzkazy.Q:jsem prodejce,chtěl bych si koupit mnoho kusů zboží,whtat je vaše velkoobchodní ceny?A:Ahoj,Díky za váš dotaz,pokud by jste chtěli koupit velké množství,prosím, pošlete nám e-mail nebo zanechat své zprávy, co chcete, aby nám, budeme dát své nejlepší ceny do 24 hodin.Díky.Q:máte další výrobek, který chceme koupit spolu s vaším produktem,že jsem se to najít na vašem obchodě?A:Ano,můžeme poskytnout to, co chcete,prosím, pošlete nám podrobnosti a obrazu,můžeme najít pro vás.

O platbu

1. Přijímáme Alipay , West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou akceptovány prostřednictvím zabezpečeného platebního procesu nebo PODMÍNĚNÁ.Nejlepší způsob, jak je přímý on-line platby, můžete si sami zvolit. 2. Ujistěte se, že jste dokončili všechny podrobné informace, jako je kontaktní osoba, adresa,psč a telefonní číslo při vyplňování svého kupce informace.

O zásilce

1)Všechny položky budou odeslány do 2 pracovních dnů poté, co vaše platba je jasné. 2)Položky jsou dodávány z Číny přes leteckou poštu, dosahuje většina zemí v rámci 10 až 20 pracovních dnů.Zde je poštovné čas tím, China Air Post

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Olga Angelis 2021-01-10

Package well received, for an order placed in December... thank you to the seller.

Přidat recenzi

Hodnocení