Vévoda 928 Malé Černé A Bílé Čtverce plnicí Pero Vysoké Kvality, 0,5 mm Iraurita Hrotu Inkoustové Pero pro Kanceláře, Školy a Obchodní Dárek

408.95 Kč 376.23 Kč Doručení zdarma

Štítky: vévoda pero, pero škole, 390 duke ktm, small business card krabice, dian hong fontain pero, kašna pero jinhao, fontána inkoustové pero, antické kaligrafie, vévoda nib, pilot 78g zlato.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: Kovové
  • Balení: Dárkový Box
  • Typ: plnicí pero
  • Plnicí Pero má Hrot Materiál: Ostatní Kovy
  • Psaní Bod: 0,5 mm
  • Hrot Typu: Standardní Typ
  • Číslo Modelu: 928
  • Hrot Materiál: Iraurita
  • Speciální Aplikace: Psaní

Vévoda 928 Malé Černé A Bílé Čtverce plnicí Pero Vysoké Kvality, 0,5 mm Iraurita Hrotu Inkoustové Pero pro Kanceláře, Školy a Obchodní Dárek

Detail Produktu

Název produktu DUKE 928 plnicí pero Místo původního S hanghai,do Brady, Hlavní materiál Kov pera, Tyče, Iraurit N ib S pecification Délka cca 13,5 cm, D i amet er 1.2 cm cca Pero, Hrot 0 .5 mm Pero Hmotnost 33g cca Pero Černé Barvy a Kostkované Produktu popis koalas jsou m t ion Snap na typu cap, Vyměnitelné inkoustové converter Balení obsahuje 1xFountain pero,1xO originální box

Produkt Show

Balení obsahuje

1 X Pero

1 X Originální Krabice(laskavě připomenutí:Jako pero, dar, případ se často mění v trh,někdy dárkové případě, že obdržíte, se bude lišit s obrázek show,prosím, pochopit)

Platba

Existuje mnoho platební metody jsou k dispozici na Thecomplication.cz jako Podmíněná,kreditní karty, real-time bankovní převody, offline platby (bankovní převody a Western Union). Můžete si vybrat metodu, která je nejvhodnější pro vás. Chránit vaše zájmy, vaše platba bude dočasně v držení Thecomplication.cz, a nebude uvolněna až obdržíte vaši objednávku a jsou s ní spokojeni.

Doprava

1.Položky jsou obvykle dodávány brzy po zaplacení byla ověřena (Sat. & Sun. vyloučeno.)

2.Položky budou odeslány do Hong Kong Air Mail Service. Obvykle to bude trvat asi 10-25 pracovních dnů (vyloučit sobota a neděle, státní Svátek) přijímat vaše položky.

3.Dodací lhůta závisí na destinaci a další faktory, to může trvá až do 4-8 týdnů.prosím, viz detail, jako belowe.

Návrat Politiky

Pokud chcete vyměňovat položky, které obdržel, musíte nás kontaktovat do 7 dnů od obdržení vaší objednávky. A vy byste měli platit dodatečné přepravní poplatky vzniklé a položky, vrátil by měly být uchovávány v jejich původní stav.

Zpětná vazba

Díky za váš nákup našich produktů,budeme poskytovat pozitivní zpětnou vazbu pro vás , a zároveň doufám, že jste mohl nechat nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 Hvězdičkový taky , Díky!

Kontaktujte nás

Prosím, neváhejte a kontaktujte nás, pokud máte nějaké otázky nebo obavy před nebo po vašem nákupu. Zavázali jsme se k vaší 100% spokojenosti.

Profesionální Psací potřeby Dodavatel , Vítejte velkoobchod !

Všechny položky jsou kontrolovány v průběhu výroby a před balením. Skladem máme také kompletní sortiment náhradních dílů. Můžeme a bude šťastně vám poskytnout poprodejní služby, kterou si zasloužíte.

Naše pověst pro vynikající služby zákazníkům tím, že poskytuje velkou hodnotu a podporu pro všechny naše zákazníky.

Budeme vždy usilovat o nejlepší kvalitu výrobků, což je důvod, proč můžeme s jistotou stát náš slib z čisté kvalitě, čistý design.

Obchodní hodiny : 9:00 - PM 11:00 , pondělí - sobota

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení