Laserovou terapii přístroje lllt, lékařské zařízení, pro zranění úlevu od bolesti systém

7 272.61 Kč 4 436.29 Kč Doručení zdarma

Štítky: laser lllt terapie koleno, cozing laser, fyzio terapie, laserové masáž, laser fyzioterapie, úlevu ischias, Laserová Terapie Hodinky, laserové ošetření, zdravotník, nerv bolest.

Popis

  • Materiál:
  • Certifikace:
  • V místě aplikace: Nemocnice, Salon krásy a domů
  • Funkce:
  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: COZING
  • Číslo Modelu:
  • Název Produktu:
  • Barva Světla:
  • Aplikace: Krk
  • Typ:
  • Funkce dvě:

Laserovou terapii přístroje lllt, lékařské zařízení, pro zranění úlevu od bolesti systém Cena: můžete zprávy nás vaše nejlepší nabídka ceny, protože cena se liší v závislosti na vaší objednávky množství, země určení a způsob dopravy.Budeme se snažit v našich silách, aby nabídnout ty nejlepší ceny.Popis: #100% Bezpečné a Bezbolestné a Efektivní: Bezpečnost a stabilitu domů, laser, stejně jako přesný účinek medical laser.Postup ošetření je bezbolestné a neškodné, non-invazivní, žádný úraz, 100% bezpečný.Laserová terapie poskytuje non-tepelné (non-teplo) fotony světla k tělu pomoci uzdravit poškozené buňky. #Low-Level Studený Laser Terapie: ideální kombinace lékařské laserem 808nm a domácí laser 650nm bude mít lepší léčebný účinek pro tělo úlevu od bolesti.tento produkt je Třída 3B Laser, který je nejlepší pro léčbu lidí a zvířat. #Studený Laser Terapie, Výhody: Prokázané výsledky pro úlevu od bolesti, zánětu měkkých tkání a poranění kůže terapie.Balení Obsahuje: 1x úlevu od Bolesti low-level studené laserové zařízení 1x Napájecí adaptér 1x na Zip pouzdro 1x Návod 1x Záruční list, 1x bezpečnostní brýle s pouzdrem Vlnová délka: Tento přístroj má perfektní kombinaci 12x 650nm laserů a 3x 808nm laseru (*808nm laseru jsou silnější, ale pro lidské oko neviditelné) Napájení: 650nm-5mW každý 808nm-150mW každý Celkem=510mW 3 Úrovně Intenzity: Úroveň 1 napájení je 170mW Úroveň 2 power je 340mW Úroveň 3 power je 510mw Baterie: Dobíjecí lithium baterie s 5200mA kapacita Objektiv Materiál: Tvrzené sklo Case Materiál: ABS Použití: Kolena, Nohy, Kotníku, Ramen, Zad, Loktů, Rukou, Kloubů A Svalů...atd Artritida, Tenisový Loket, Kostrč Zánět Atletika Systém Zranění Měkkých Tkání Zranění, Sportovní Zranění A Podvrtnutí Rány A Vředy Akupunktura Snížit Zánět A mnoho dalších Jak Používat: 1. týden: Začněte s střední výkon na pulzní režim 2. týden: Nastavte maximální výkon na pulzní režim 3. týdnu: můžete začít používat na maximální výkon na konstantníTrvání režimu: použijte 2-3 krát denně po dobu asi 10-20 minut.Přírodní léčení, neinvazivní, bez vedlejších účinků, a žádný kříž infekce. #Multifunkční, Přenosné a Dobíjecí: Vhodné jak pro Profesionální, Osobní a využívání Zvířat; Zvířata, Psi, Koně.Celkový maximální výkon 510mW.Pro Vaši Bezpečnost: -Prosím být vědomi další Laserové zařízení, které může vypadat stejné, nebo podobné, ale nemají stejný účinek a nejsou tak bezpečné, jak toto laserové zařízení. -Nikdy prosím podívejte se přímo na laserové paprsky dokonce i s brýlemi. -Prosím, mějte mimo dosah dětí.Můžete nastavit 15x nastavení času, 15-60 minut, Vzdálenost od Kůže: udržet malé vzdálenosti 1-2 cm od pokožky Při použití na zvířatech prosím oholit ošetřujícího oblasti, Zpětné vazby od Zákazníků:

PS: Milý příteli,barva ochranné brýle(Dárek) je dána náhodně.Pokud máte specifické potřeby, prosím, zanechte zprávu(y) při objednávce(s).Díky!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení