Motocyklové Příslušenství, z Uhlíkových Vláken Plynu Palivová Nádrž Cover Chránič Pro Ochranu DUCATI PANIGALE V4 V4S V4R Speciale S CORSE

1 906.13 Kč 1 544.05 Kč Doručení zdarma

Štítky: rám ducati xdiavel, panigale, hypermotard, ducati 916 zpět, panigale v4, univerzální moto příslušenství, Ducati monster 696, framework v4 ducati, kryt ducati, palivové nádrže pro cafe racer.

Popis

  • Položka Výška: 2cm
  • Šířka Položky: 30cm
  • Hmotnost Položky: 0.28kg
  • Položka Délka: 35cm
  • Motobike, Aby: DUCATI
  • Název Modelu: C202008131710
  • Značka: CAKEN
  • Typ Materiálu: Uhlíkových Vláken
  • Původ: KN(Původu)

Vlastnosti:

100% Zbrusu Nový, Nikdy Namontován, Vysoká Kvalita

Perfektní obutí, žádné další úpravy potřebné

Vysoká pevnost v pevnost, pevnost v tahu, Snadno se instaluje

Specifikace:

Barva: Černá Materiál: Uhlíková Vlákna

Obutí:

PANIGALE V4 2018-2020

PANIGALE V4S 2018-2020

PANIGALE V4R 2019-2020

PANIGALE V4 Speciale 2018-2020

PANIGALE V4 S CORSE 2019

Balíček Zahrnuje:

1 *Palivové Nádrže Kryt Jako Obrázek

Návod Instalace NENÍ Zahrnuta

1.Nekupujte, pokud nechcete potvrdit, můžete je použít, zeptejte se nás pro detailní výkres zkontrolovat, zda jsou vhodné. 2.Obdržíte položky stejné jako obrázky. možná trochu rozdíl o barvu, jako světlo během fotografování. 3.Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce cena. To znamená, že lodní společnost bude účtovat tyto poplatky od vás, pokud chcete získat položky.

1.Jako naše dobré kupující, chtít, můžete nám pozitivní zpětnou vazbu poté, co obdržíte naše vysoce kvalitní produkty. Máme vždy slevu nebo dárek pro druhé-koupit zákazníků, kteří nám dávají pozitivní zpětnou vazbu. 2.Ukázali jsme, přepravy k zákazníkům, takže se nemusíte nechat nás negativní zpětnou vazbu, pokud váš balíček dorazil pozdě, že je to způsobené přepravní společnosti.

3.Neváhejte a napište nám, pokud nějaké dotazy, odpovíme do 12 hodin. Nejdou otevřít spor nebo opustit negativní zpětnou vazbu snadno , věřte nám a napište nám přímo , všechny problémy mohou být vyřešeny.

Alipay je Preferovaný. T T ,Západní Unie ,Paypal také přijatelné.

1.Prosím, kontaktujte nás e-mailem do 30 dnů, pokud se potřebujete vrátit. 2.Návrat položka musí být v původním stavu, poslal zboží zpět na adresu jsme vám říct. 3.Kupní cena bude vrácena, ale přepravní náklady a není vratná, pokud kupující koupit produkty v omyl ,kupující musí dovolit návratu přepravní náklady .

4.Kupující může požadovat plnou náhradu zahrnují přepravní náklady nebo změny produktů zdarma, pokud jsme zaslali špatné produkty, vynechal balíku od přepravní společnosti , špatné kvality nebo produkty jsou rozbité při přepravě(vyžadují jasné obrázky produktů a balíčků).

1.Dodací lhůta takto: 2. Možná tam budou nějaké zpoždění jako rejdařská společnost nebo celní, přeji vám, kontaktujte nás, pokud zpoždění , ale ne otevřený spor, pokud to není naše chyba. 3. Když vyberete na příspěvek od express, někdy, budeme psát kurýrem , které jste vybrali, protože tam bude nějaký problém s celní odbavení, a možná, že dodací doba není nejrychlejší

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení