AOLISHENG těžký železniční 51 široká skluzavka železniční zatížení-nosné skříně zesílená tři sekce železniční zásuvky železniční průmyslové slide rail

1 886.24 Kč 1 131.79 Kč Doručení zdarma

Štítky: lineární stůl, guid železniční, děti slide, zásuvka slide jig, v železniční, dveře slide, Zásuvka, hgh20 železniční, široké zásuvky železniční, zásuvka železniční.

Popis

  • Materiál: Studena válcované oceli
  • Šířka: 51mm
  • Nosnost: 68 KG (do 18 cm)
  • Instalace odbavení: 12.7+-0.3 mm
  • DIY Dodávky: Zpracování dřeva
  • Název produktu: 51 širokou těžké slide
  • Typ: slide
  • Původ: KN(Původu)
  • Rozměry: 12 cm -40 cm
  • Rozsah Použití: Skříně, průmyslové zásuvky, atd.
  • Vytáhnout cestu: Celé tři výstavy
  • Povrchová Úprava: Těsnění modré
  • Značka: AOLISHENG
  • Tloušťka plechu: 1.5*1.5*1.0
  • Číslo Modelu: A5115

Parametr informace

【Značky】Olysun 【Specifikace velikosti]】12 cm -40 cm (více než 40 palců lze přizpůsobit) 【Jméno】51 široké průmyslové železniční dopravy 【Povrchová úprava】Těsnění modré (s anti-rez a anti-oxidační účinek) 【Šířka】51 široký 【Způsob otevírání】 Tři sezení plné výstavu 【Instalace clearance】12.7+-0.3 mm 【Maximální zatížení】68 KG (do 18 cm) 【Materiál】Studena válcované oceli 【Tloušťka plechu】 Vnější kolejnice-1,5 mm Střední příčka-1,5 mm Vnitřní rail-1,0 mm 【Působnosti】Skříně skladové skříně, finanční zařízení, průmyslové zásuvky

značka úvod

AOLISHENG byla založena v roce 2009. Značka je umístěna jako střední-k-high-end trasy. Od svého vzniku byl spáchán na vývoj a výrobu kluzné kolejnice a panty. To také má hluboké výsledky výzkumu na těžké průmyslové kluzné kolejnice, domácí zlepšení zásuvka průvodce, nerezové oceli, vyrovnávací paměti kování, atd., a má řadu inovativních patentů a kvalifikační osvědčení. Produkty jsou rozděleny především do tří řad, které pokrývají průmyslové kluzné kolejnice, domácí zlepšení zásuvkové lišty, nerezové panty, speciální úhel závěsy, plynové vzpěry, atd. Naše společnost trvá na prosazování: Budeme čelit zákazníkům zodpovědný přístup, dodržovat první zásadu první zvážení a zajištění zájmy zákazníka, a usilovat o dosažení cíle pohybující se zákazníky, poděkovat a vrátit se do společnosti. Víme, že dobré pivo je To nejlepší marketingové propagace. Vyhrát důvěra je čest a zodpovědnost! Foshan Aolisheng Hardwaru očekává, roste s vámi a vytvoření win-win situace!

Výrobní proces je viditelný

Vítejte na návštěvě továrny

Express & logistics

1. Tento produkt používá pěny a obvazy. Produkt používá blistr balení uvnitř. Svázaný venku Corecarton a pásky, podporu námořní přístavy a námořní a pozemní dopravy, aby zajistily, nejrychlejší a nejbezpečnější způsob, jak doručit zboží k vám 2. Kurýr může být sjednána na dveře-na-door ukázky. 3. Letecké nebo námořní přepravy sypkých nákladů, FCL; příjem na letištích a v přístavech. 4. Určený zasílatel nebo zákazník, který může jednat na způsob dopravy. 5. Dodací doba: 7-15 dnů pro vzorky; 15-30 dní pro dávkové zpracování.

FAQ

Q1:jste výrobce, nebo obchodní společnost? A1:Jsme výrobce a obchodní společnost.Máme vlastní továrny na výrobu různých slide rail a závěs produkty. Q2:Co je to platební podmínky přijatelné ? A2:Normálně T/T se cení. L/C pro staré zákazníky. T/T: 30% záloha před zahájením výroby, bilance před odesláním.L/C na pohled Q3:Jak mohu vědět, jestli moje objednávka byla přijata? A3:Když jsme dostali vaši objednávku e-mailem nebo faxem, budeme podepsat zpátky PI poštou nebo faxem. Budeme také e-mailem na potvrzení vaší objednávky. Q4:Kdy bude moje objednávka doručena? A4:uvidíte, odhadovaná dodací doba na PI. Pro běžné předměty, obvykle dodáváme do 30 dnů. Pro speciální položky, obvykle 40 až 50 dní. Budeme aktualizovat denně, aby vám vědět, nejnovější situaci poštou. Q5.:Jak mohu zkontrolovat nejnovější ceny? A5:vždycky Máme speciální nabídky pro vás. S tolik skvělé nabídky, můžete zjistit, že mnoho produktů, které jsou levnější, než jste si mysleli! Q6:Jak mohu získat více informací o produktech na této webové stránce? A6:další informace o všech výrobků uváděných na tomto webu (jak nastavit, jaký produkt je vyroben z, kompatibilita, po-prodejní servis, záruky a tak dále), prosím, kontaktujte nás. Q7: Lze přidat do existující objednávku? A7:můžete přidat položky do vaší objednávky, dokud jste potvrďte své platební údaje a dokončete objednávku. Jakmile je objednávka potvrzena, můžete přidat položky ve stejném pořadí. Pokud si chcete koupit více položek, prosím, umístěte novou objednávku. Q8: mohu mít vzorek pro kontrolu? A8:Jistě,můžeme vám poslat vzorky zdarma,ale budete muset zaplatit náklady na dopravu,můžeme se vrátit k vám, když objednávka je potvrzena.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Iwishiwasapirate 2020-09-08

Conforme à la description, super vendeur très réactif, je recommande. Emballage trop léger pour cette commande de 8 rails de 85cm arrivés en deux colis éventrés de 13 kg de 4 rails chacun mais le matériel est complet et en bon état, pas de problème. Transporté par UPS qui facture 67€ de droit de douane à l'arrivée.

Přidat recenzi

Hodnocení