1KS Dengue NS1 Antigen Rychlý Test

305.49 Kč 198.50 Kč Doručení zdarma

Štítky: igg test, zkumavky starožitné, rychlý test, krevní test, hcg test, sliny antigenem, spermie test, test na protilátky, test express, honda ns 1.

Popis

  • Množství: 1ks
  • Původ: KN(Původu)
  • Typ Položky: Ženskou Hygienu

[PRINCIP]

Dengue NS1 Antigen Rychlý Test Kazeta/Proužek je imunologický test založený na principu double antibody sandwich technika. Během testování, anti-horečce Dengue protilátky jsou imobilizovány v testovací linka oblasti zařízení. Po plné Krvi/Séru/Plazmě exemplář je umístěn v zařízení. Po plné Krvi/Séru/Plazmě exemplář je umístěn ve vzoru dobře, reaguje s anti-Dengue protilátkou potažené částice, které byly aplikovány na vzorek pad. Tato směs migruje chromatographically podél délky testovací proužek a interaguje s imobilizován anti-Dengue protilátek. Pokud vzorek obsahuje antigen viru dengue, barevné linky se objeví v testovacím vedení regionu, což ukazuje na pozitivní výsledek. Pokud vzorek neobsahuje antigen viru dengue, barevné čáry se objeví v tomto regionu, což naznačuje negativní výsledek. Sloužit jako nezobrazí v této oblasti, což naznačuje negativní výsledek. Sloužit jako procesní kontrola, barevné čáry se objeví vždy v kontrolní linii regionu, což naznačuje, že správný objem vzorku byl přidán a membrány odvod došlo.

[VZOR]

●Test může být použit k testování plné Krve/Séra/Plazmy exempláře. ●Sbírat vzorek krve (s přídavkem EDTA, citrát nebo heparin) do žíly punkce následující standardní laboratorní postupy. ●Oddělit sérum nebo plazmu z krve co nejdříve, aby se zabránilo hemolýza. Používejte pouze čiré, non-hemolytická exempláře. ●Skladujte vzorky při teplotě 2-8 ° c (36-46℉) pokud nejsou testovány okamžitě. Obchod vzorky při teplotě 2-8 ° c až 7 dní. Vzorky by měly být zmrazeny na -20℃ (-4℉) pro delší skladování. Chraňte před mrazem celý krevní vzorky. ●Vyhněte se více zmrazovacích cyklů. Před testováním, přinést zmrazené vzorky na pokojovou teplotu pomalu a jemně promíchejte. Vzorky obsahuje viditelné částice by měly být vyjasněny pomocí centrifugace před testováním. ●Nepoužívejte vzorky prokazující hrubé lipemia, hrubé hemolýza nebo zákal, aby se zabránilo rušení na výsledek interpretace.

[Kazeta]

1.Vyjměte testovací kazetu z uzavřeného obalu a použijte ji co nejdříve. 2. Umístěte testovací kazetu na čistý a rovný povrch. 3.Pro sérum nebo plazmu vzorku: Držte kapátko svisle a přeneste 3 kapky séra nebo plazmy (přibližně 100ul) na vzorek (S) na testovací kazety, spusťte časovač. 4.Pro celý krevní vzorky: Držte kapátko verically a převodu 1 kapku celé krve(přibližně 35ul) na vzorek(S) na testovací kazetě, pak přidejte 2 kapky pufru (přibližně 70ul) a spusťte časovač. 5.Čekat na barevný řádek(y), které se objeví. Přečtěte si výsledky na 15 minut. Nepoužívejte interpretovat výsledek po 20 minutách.

[INTERPRETACE VÝSLEDKŮ]

Pozitivní:*Dva řádky se zobrazí. Jeden barevné linie by měla být v controlregion (C), a jiné zjevné barevné linky přilehlé by měl být v testovací oblasti (T). Tento pozitivní výsledek ukazuje na přítomnost antigenů na Dengue. Negativní: Jedna barevná linie oppears v kontrolní oblasti (C). Žádné linky se objeví v testovacím regionu (T). Tento negativní výsledek indikuje nepřítomnost antigenů Dengue. Neplatný: Kontrolní linie se nedostaví. Nedostatečný objem vzorku nebo nesprávné procesní techniky jsou nejpravděpodobnější důvody, pro kontrolu souladu selhání. Zkontrolujte postup a zopakujte test s použitím nového testovacího kazety/pásky. Pokud problém přetrvává, přerušte používání dost a ihned kontaktujte svého místního distributora.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení