LED prstencové Světlo, Stativ, Fotoaparát Fotografování Stmívatelné Selfie Video Světlo s Držákem Telefonu NK-Nakupování

957.38 Kč 717.98 Kč Doručení zdarma

Štítky: texwipe tx761, fifin k669, střílet stůl, sf 960b, fifine k668 mikrofon, držák telefonu fotografie, comica klopový mikrofon, pozadí, kancelář, produkt stůl, fotografování, natáčení stolu.

Popis

  • Nabíječka: No
  • Značka: Etmakit
  • Použití: psací stůl
  • Číslo Modelu: N/A
  • Materiál: hliníkové slitiny
  • Má Reproduktor: No
  • Magnetické: No

tělo, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } LED prstencové Světlo, Stativ, Fotoaparát Fotografování Stmívatelné Selfie Video Světlo s Držákem Telefonu NK-Nakupování

Popis: Funkce:

5.7 palcový prsten, světlo, LED světlo, design, 11 nastavitelný jas displeje pro váš výběr, aby splnění všech vašich potřeb v různých prostředích. 3 druhy světelné režimy: bílá, teplá žlutá, teplá žlutá + bílá. To přijde vhod, když budete potřebovat extra lehké fotit, fotit, dělat videa, číst knihy, a vysílat živě!

Nastavitelné trojúhelníkový držák má lehký stativ, který umožňuje nastavit výšku od 35 cm / 13.8 palcový do 100cm / 39.4 palce. To bude splňovat všechny situace, které potřebujete. Vyrobeny z hliníkové slitiny pro vynikající pevnost.

One-tlačítko držák na mobilní telefon je dodáván s univerzální držák mobilního telefonu a je velmi snadné použití: stiskněte tlačítko na zadní straně telefonu, aby se uvolnil ruku a umístěte telefon na lavici. Stiskněte tlačítko otevřít ruku a telefon bude připevněn. Na přístroji. To bude kompatibilní s většinou chytrých telefonů a je k dispozici pro iPhone 7 plus, 7, 6, 6s, 5, 5s/ pro Samsung / LG / Huawei / pro HTC.

USB powered Led diody použít USB port pro použití s více zařízeními. Můžete si vyplnit světlo a držák na mobilní telefon kdykoliv, kdekoliv!

Pro různé účely, výšky a jasu stativ může být upravena, držák telefonu mohou být odstraněny, a může být použit jako stolní nebo stojací lampu podle vašich preferencí. Vhodné pro obývací pokoj, pracovna, dětský pokoj, koupelnu nebo kancelář.

Specifikace:

Materiál: Hliníkové Slitiny

Prsten Velikost: 5.7 inch

Výška: 11.8 inch-39.3 palcový

Barva: Jako obrázek show

Balíček Zahrnuje: 1 x LED Kroužek Vyplnit Světlo

1 x Míč hlavou

1 x USB Konektor

1 x Stativ

1 x držák Mobilního telefonu

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení