Zubař Zubní Péče LED Neon Podepsat Dentální Hygienistka, Kancelář, Ložnice, Obývací Pokoj Osvětlení, Dekorace Akryl Deska Zub Strany Podepsat

707.37 Kč 672.00 Kč Doručení zdarma

Štítky: nálepka dlaždice vinyl, neonový nápis na zdi, led neon podepsat, led znamení, šipky neon podepsat, neonová světla podepsat, 3d znamení, vlastní neon, abstraktní umění košile, neonový nápis.

Popis

  • Tvar: Obdélník
  • Materiál: Akryl
  • Číslo Modelu: DPD-006
  • Styl: Moderní

Zubní, Zubař LED Neon Podepsat Tento produkt dává nejlepší výsledek v temnotě.Použijte nejvyšší kvality akrylových plastů a osvětlení. Vynikající pro zobrazování v obchodě, bar, pivnice, klub, restaurace, pokoj - kdekoliv se vám líbí. Můžeme také vlastní, aby jakékoli personalizované design pro vás, pokud potřebujete na zakázku, design nebo pro hromadné objednávky, dotazy, prosím, kontaktujte nás.

Celková Velikost K Dispozici:

W300 X H200mm / 12 X 7.87 Palce W400 X H300mm / 15.74 Inch X 12Inch W500 X H280mm / 19.68 Palcový X 11 palec

7 Barvy Proměnlivé

❂ Vodotěsný RGB LED světlo - 5V ❂ Dálkové ovládání s volbou barevné variace ❂ 6 stop USB kabel pro snadnou a rychlou instalaci

Vynikající Laser Ryté Práce

Nabízí inovativní design s 100% gravírování, že vyřezal na jeho Akrylátové Sklo (Plexisklo) povolit light flow. To také znamená, že neobsahuje samolepky nebo barvy jakéhokoliv druhu. To je také v pohodě, tiché a energeticky úsporné zároveň.

Vlastní Přijetí Objednávky

Můžeme vytvořit svůj vlastní LED Neon Světlo, které se hodí vašim potřebám a použít ji pro své vlastní sbírky a osobní použití pouze. Jen dejte nám vědět, témata a návrhy, které jste nám chcete udělat, nebo můžete poslat obrázek vašeho Loga a Značky, zašleme vám design skici do 24 hodin. Budete mít možnost, aby přezkoumala, komentovat a zeptat se na opravy (v případě potřeby), dokud nejste zcela spokojeni s designem.

Vlastní Pořadí Vzorků

Na Zakázku Proces: 1.Pošlete nám svůj obrázek, nebo řekněte nám vaši chtěl design 2.Vyrábíme a odeslat mock-up demo pro potvrzení (bez poplatku) 3.Design Potvrzen. Vyberte si velikost a design, místo pořadí.

Zástrčka Součástí

Poskytujeme plug a napětí podle vaší zemi standard.

Dálkový Ovladač Součástí

Budete mít 17 Klíč LED Dálkový Ovladač přizpůsobit barvy LED světlo znamení. S dálkovým ovladačem, budete mít různé nastavení světla, která patří k moci zapnout nebo vypnout světla, pozastavit nebo přehrávání, ztlumit nebo změnit rychlost světla a také vytvořit duhu barev.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Hiztorymixtape 2020-12-05

Just super! Looks very nice! The seller is responsive and answers immediately. It came days in 10!

Přidat recenzi

Hodnocení