Muži ženy PU Kožené Karty, Kapsa na Telefon Nárazuvzdorný Kryt Tři Sloty pro Karty pro Samsung Galaxy S10 S9 S8 Plus A9 A8 A7

110.30 Kč 87.09 Kč Doručení zdarma

Štítky: případ mail samsung s10, 6seu14c, západní peněženka muži, samsung a8 18 případ, případ galaxi s9, galaxy s10 5g pouzdro kožené, film samsung a8 2018 případě, zvláštní případ samsung s10, bunda peněženka muži, ibcccndc.

Popis

  • Značka: Bgjoy
  • Původ: KN(Původu)
  • Kompatibilní Značka: Samsung
  • Typ: Peněženka Případ
  • Funkce: Adsorpce

Vlastnosti: 100% Zbrusu nový a vynikající kvalitu ☻☻☻Kompletní Oblek: Umožňuje plný přístup ke všem ovládacím tlačítkům bez odstranění případ, jako je dotykový displej, fotoaparát, tlačítka a přístavů. Dokonalé výřezy umožňují maximalizovat funkčnost vašeho zařízení. ☻☻☻Nárazuvzdorný: Vyrobeno z PU Kůže vnější a pryže Gel případ dovnitř, držte přístroj bezpečným způsobem s magnetickým zavírání flip, chrání váš přístroj před poškrábáním, prachu, nárazům a otisků prstů. ☻☻☻Perfektní Zkušenost: Funguje jako stojan pro sledování médií na vašem telefonu. S provazy na případ, pohodlně přístup a odstranit. ☻☻☻Pracovat Jako Peněženku: V vestavěné Sloty pro Karty, můžete jej použít jako peněženku, aby se nějaké peníze a Karty v něm, lehký design, snadné přenášení. ☻☻☻Compatility: Určen Pro Modely Samsung Majitelé, kteří dávají přednost minimalistický styl, ochranu. Poznámky: 1.Prosím, ujistěte se, že váš model telefonu, než udělat objednávku,díky. 2.Barva jako show v obrázku může být trochu odlišná od skutečné položky, protože nastavení barev a osvětlení. Obsah balení : Pouzdro na Telefon 1 ks (Telefon není zahrnují)

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení