Micro Bikiny Skřípat Triangle Top, Brazilský Zadek Spodní Sexy Mini Bikiny pro Ženy, Pláž Microbikini Opalování Opalování

736.10 Kč 375.35 Kč Doručení zdarma

Štítky: extrémní mikro bikini, Beach cover up, plavky top, 3 ks bikini set s krytem nahoru, pareo průhledné bikiny, kráva tisku sexy, self tan, bikiny mikro, pro plavky ženy, spodní prádlo muži.

Popis

  • Typ Podpory: Drátu Zdarma
  • Věk: Věkové Kategorie 18-35 Let
  • Pohlaví: ŽENY
  • Původ: KN(Původu)
  • S Pad: No
  • Bikini Bottom Styl: Brazilský Spodní
  • Materiál: Vysoce Kvalitní Pružný Nylon
  • Elegantní móda: Normcore/Minimalistický
  • Vzor Typu: Ohraničený
  • Použití Záležitost: Pláž/Bazén/Vydělávání Přes/Na Opalování/ Slunění/Noční Klub
  • Pas: Nízká Pasu
  • Číslo Modelu: extrémní mikro bikini
  • Značka: SHERRYLO
  • Bikini Top Styl: Mini Slim Trojúhelník Poháry
  • Fit: Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
  • Typ Položky: Bikiny Set
  • Styl: Sexy/Nadržená/Wild/Hot
  • barva: Modrá Bílá/Růžová Černá
  • Funkce: Mini/Micro/Extreme/Exotické

Chlubit se tvůj vrah tělo v této roztomilé string bikiny. To může absolutně zvýšit otáčení hlavy na pláži.

- Šipka Dva Tón Mikro BikiniHalterneck design,triangle Bikini top s nastavitelnými popruh, uzavření na krku a zad,která dělá sexy,jedna sada včetně horní a dolní části. Kompletní sada linned. Bikini top bez podložky.

- Skřípat plavek se shromáždí v přední a zadní zvýraznit váš majetek, Sexy styl,ukázat své ženské charisma dokonale, musí mít ve své sbírce.

- Tato sexy a flitering micro bikini horní a dolní pásek je vhodný pro plážové oblečení,subath, opalování, party u bazénu,noční klub nosit/taneční oblečení/Striptérka. perfektní design pro každou ženy.

- Materiál: Tohle sexy mikro bikiny je vyroben z vysoce kvalitní Nylon/Spandex (měkký a pružný), 82% Polyamid a 18% Elasthanu.

- Velikost: S/M/L/XL -MYTÍ TIPY-Když si umýt to sexy teeny weeny extreme bikini,prosím, zacházejte opatrně.Ruční Mytí Lehce. Žádná Bělidla.Linka Suché.

-Vážíme každého zákazníka,pokud máte nějaké dotazy ohledně problémů s kvalitou,prosím, neváhejte a dejte nám vědět,náš tým se bude snažit v našich silách, aby vám nabídnout uspokojivé zážitek z nakupování.

Používejte jemné tekuté mýdlo na galon studené vody a důkladně namočte si oblek za tři minuty. Nedovolte, aby vaše oblek, aby nasákly přes noc, protože to může způsobit určité barvy krvácet a spustit. Jemně hníst pracovat až pěnu po celém povrchu. Dobře opláchněte a odstraňte přebytečnou vodu bez ždímání. Oschnout mimo dosah přímého slunečního záření. Bez sušičky, prosím.

- Obvykle Jsme loď objednávky do kolem 1-2working den po zaplacení objednávky přijaté do Úschovy. Pro Víkend nebo Dovolenou, Zásilka bude mít zpoždění odpovídajícím způsobem.

- My jen loď na adresu, kterou nabídl v pořadí. Předtím, než budete platit objednávku, prosím, ujistěte se, že vaše adresa je správná. Pokud si přejete změnit dodací adresu, prosím, kontaktujte nás pro zrušení objednávky, a nahradit objednat znovu.

- Nejsme zodpovědní za jakékoli zpoždění pro Dovolenou v Číně nebo vaše země, celní postupy, nebo přírodní katastrofy.

- Vlastní/Dovozní Daně: Pokud se to stalo jakékoliv cla, daně nebo DPH(pokud existuje) se stalo v dovážených zemi,bude beared tím, že zákazníkům. Nebudeme zodpovědní za žádné vlastní cla nebo dovozní daň.

- Lodní čas během Prázdninové Sezóny (Vánoce, Čínský Nový Rok atd) mohla být delší než obvyklou dobu. Prosím, přidat dalších 5-10 dnů jako zpoždění.

Když máš balík, v případě jakéhokoliv problému se stalo na zboží, prosím, kontaktujte nás před opustit negativní přístup zpětnou vazbu na naší prodejně. TO JE VELMI DŮLEŽITÉ . Jsme by být velmi spolupracoval vyřešit problém pro našeho zákazníka do 24 hodin. Věříme, že celý problém lze vyřešit mezi komunikace. ^_^

Q1: jakou velikost mám Vybrat?

A: Prosím, postupujte podle naší velikosti cechu, za prvé, změřit své tělo na velikost poprsí, pasu a hip velikosti.Po té si vybrat podobnou velikost v naší velikostní tabulce.

Q2:Proč někdo řekl, že je větší, někdo řekl, že to je malý ze zpětné vazby?

A:Máme zákazníky z celého světa. Různí lidé mají různý tvar těla ,takže osobní komentář možná subjektivní. Stačí sledovat naše velikost cechu, pak by to mělo být není problém si vybrat vhodnou velikost.

Q3:Kdy bude vám loď pozemku?

A: Budeme loď během 1-7working dnů po přijetí vaší platby na účtu. A normálně můžete sledovat to po 1-10 dnů poté, co jsme loď.

Q4:Proč se někdy zásilky on-line stav zastavit?

Čína Příspěvek Letecká pošta online informace není synchronní s tranport. Oni aktualizovat informace velmi pomalu a ne ukázat, že každý proces v detailech během přenosu na internetu.Jen proto, že jejich služby nejsou tak dokonalé. Takže pokud zjistíte, že vaše zásilka informace není aktualizace na dlouhou dobu na internetu. Prosím, nebojte se, to je velmi běžná věc. Balíček je na cestě k vám. Ty nemusíš dělat nic, ale jen čekat.

Q5: zrušil jsem objednávku ,proč jsem stále nemají dostávat náhradu?

A: Mezinárodní pament účastní mnoho stran. Takže platba nebude propuštěn ihned, kdy objednávku zrušit. Normálně po objednávka je zrušena, to trvá asi 1-2 týdny na Thecomplication.cz, aby proces vracení daně.

Q6:Lze si vybrat různé velikosti horní a dna?

A: Omlouvám se, nemůžeme povide různé velikosti horní a dna, protože naše výrobky jsou prodávány v sadách.

Pokud jste spokojeni s naší zboží,bude velmi vděčný, kdybyste mohl klientů 5hvězdy na naší prodejně. Vaše podpora nás povzbudí, aby se dál. Jako výrobce plavek, bereme zpětné vazby zákazníka velmi důležité. Budeme se snažit více zlepšit jak kvalitu a služby pro vás v budoucnu.

Profesionální Výroba pro Mini Micro Bikini/Čiré Bikiny/Extreme Bikini/G String/Prak

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.67 out of 5 (3 votes)

5
Nikolos7909 2021-01-07

Good quality fabric

5
Yportocarrero2010 2020-12-30

small was a little tight on my wife's hips (should have gone a size up, she is 5ft 10in and 140lbs with wide hips) but overall we both really, really like it. blue/white colors are bright, the scrunch front and back give a nice shape, material isn't too thin. would buy again!

4
Missyaya 2020-09-18

a bit small for my wife order 1 size up

Přidat recenzi

Hodnocení