Výcvik Psa Collar1000M Pet Výcvikový Obojek Dog Trainer Vodotěsný Dobíjecí Dálkové Elektrickým Proudem Pro Dva Psy

618.95 Kč 495.16 Kč Doručení zdarma

Štítky: draci psy, elektrický šok, vazby domácí zvířata, anti štěkat pes, muži šok límec, pet školení dřevěné, dlaždice, fotoaparát j5, barbi tričko, pet.

Popis

  • Značka: PuPoPan
  • Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: šok límec
  • Typ: Psi
  • Typ Položky: Školení Obojky

Obsah balení : 1 x Nabíjecí Ovladač ? x Nabíjecí Přijímač (Dvě Možnosti: Jeden na jednoho psa, další dva psi) 1 x Nabíječka 2 x TPU Pás 1 x Test žárovka Hlavní Rysy: Dobíjecí dálkový ovladač a obojek s podsvíceným displejem k dispozici Tři režimy; 8 Šoky úrovni + 8 úroveň Vibrací + 3 úrovně tóny jsou k dispozici v každém režimu. Velký účinný dostřel: 500-800 m(testováno) , může dosáhnout až 1000m dosahu . Délka pásu je nastavitelná, aby se vešly psy různých velikostí: Max. 24inch Min.19inch Extra Límec mohou být přidány do tohoto systému(až na dva obojky) Technické Údaje: Dobíjecí dálkový ovladač s podsvíceným displejem; Snadno ovladatelný a číst režimy a úrovně, na dálkové v tmavém prostředí. Jednu sekundu stiskněte tlačítko menu probudí z režimu spánku; nikdy ujít žádné opravy znovu Dobíjecí + Vodotěsný přijímač límec Přináší účinně poškodit-bez vibrací a statické šoku opravy. Systém může být použit s 1 nebo 2 přijímači k dispozici Tři režimy; A,B,A+B; V každém režimu, máte 8 úrovní Šoky,8 úrovní Vibrací a 3 úrovně tóny, v krvi může být zvýšena nebo snížena snadno. Můžete nastavit různé úrovně oprav v každém režimu a vybrat si ten správný režim podle svého chování psa bezdrátové dálkové ovládání má dosah 800 m(2500ft) v optimálních podmínkách šok funkce na tento obojek je vhodný pro střední a velké psy . Prosím, nezkoušejte to na malé psy. Doporučujeme také použití u zákazníka nízká(úroveň) úroveň šok na střední nebo velké plemeno, první Poznámka: funkce šoku na tento obojek je vhodný pro střední a velké psy. Prosím, nezkoušejte to na malé psy. Také doporučujeme použít nízký(úroveň) úroveň šok na střední nebo velké plemeno jako první. Límec a dálkový ovladač se automaticky vypne, aby se šetřila baterie, když žádný pohyb nebo pohyb o cca. 1-2 minut. Jemný pohyb nebo pohyb, aktivuje přijímač a jednu sekundu stiskněte tlačítko menu bude služba vzdálené z režimu spánku.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3.67 out of 5 (3 votes)

5
Ethan Boyer47 2020-12-31

All right

5
Shoker315 2021-01-14

I'm fast.

1
YA 22correa 2020-12-06

The controller does not distinguish between one necklace and another, you put the way what would have to work just A necklace and vibrate, they sound and cramp both. I have an open dispute with the seller and the attention leaves much to be desired. I tried to return the product and it almost cost me the same as buying it.

Přidat recenzi

Hodnocení