Mikrofon BOYA BY-M1DM 6m Clip-on Klopový Mini Audio Záznamu Kondenzátorový Klopový Mikrofon pro iPhone Android Podcast Videokamera Rekordér

683.05 Kč 478.14 Kč Doručení zdarma

Štítky: karaoke magie mikrofon, bm800 kondenzátorový mikrofon, fotoaparát microfone, scarlett, mikrofon stolní, boya wm4 pro, boya tím, m1, mikrofonu, kit podcast, skupina mikrofon.

Popis

  • Převodník: Kondenzátorový Mikrofon
  • límec mikrofon: klopový mikrofon
  • Karaoke Mikrofon: microfono
  • 01: Clip-on Klopový Audio Mikrofon
  • Značka: BOYA
  • Polární Vzory: Všesměrový
  • Styl: Klopový Mikrofon
  • Balíček: Ano
  • Sada Typ: Jeden Mikrofon
  • Použití: Konferenční Mikrofon
  • clip-on mikrofon: Studio Mikrofon
  • BOYA: mikrofon
  • pro nahrávání Canon iPhone DSLR Fotoaparáty: 3,5 mm Límec Kondenzátorový Klopový Mikrofon
  • Komunikace: Pevné
  • Certifikace: CE
  • Číslo Modelu: BOYA BY-M1/M1DM/M1 Pro
  • Původ: KN(Původu)
  • bránice: Malé

Mikrofon BOYA BY-M1DM 6m Clip-on Klopový Mini Audio Záznamu Kondenzátorový Klopový Mikrofon pro iPhone Android Podcast Videokamera Rekordér

BOYA BY-M1 je Všesměrový klopový mikrofon, který je určen pro chytré telefony, digitální ZRCADLOVKY, Videokamery, Audio rekordéry, PC atd, to je ideální pro video použití.S Omni pickup vzor, pro kompletní 360° pokrytí, je to naprosto vám dává možnost zachytit něco v dohledu.

Kromě toho, integrovaný 6 metrů (20") kabel s 3,5 mm 4-pólový zlaté plug je právě to, druhá věc je být připojen na vaše chytré telefony a většina z vaší kamery. 100% dobrá volba, aby se zvedl.Super zvuk pro prezentace a video audio rekordéry

BOYA BY-M1 Pro je Klip-na jeden náhlavní Mikrofon pro chytré telefony, Zrcadlovky, videokamery, audio rekordéry, PC atd.

Vysoce kvalitní elektretový kondenzátorový mikrofon, který je ideální pro video použití, vlogging nahrávání zvuku.

Podporu funkce přehrávání na sluchátka pro monitorování v režimu smartphone.

S -10dB útlum zvuku, nízký manipulační hluk, vysoce kvalitní záznam zvuku.

Speciálně určené pro rozhovory, konference, prezentace, podcasty, webcasty a další situace, potřeba být zaznamenán.

BOYA BY-M1DM je Všesměrový klopový Dual-Head mikrofon, který je určen pro chytré telefony, digitální ZRCADLOVKY, Videokamery, Audio rekordéry, PC atd, to je ideální pro video použití.S Omni pickup vzor, pro kompletní 360° pokrytí, je to naprosto vám dává možnost zachytit něco v dohledu.

Kromě toho, integrovaný 4-meter (20) kabel s 3,5 mm 4-pólový zlaté plug je právě to, druhá věc je být připojen na vaše chytré telefony a většina z vaší kamery. 100% dobrá volba, aby se zvedl.Super zvuk, pro prezentace, audio a video rekordéry Klopový Klip-Všesměrový Kondenzátorový Mikrofon je určen pro video používat, a poskytuje jasné a přesné reprodukci hlasu.Hlasatel-styl design umožňuje efektivní omni-directional pickup vzor.

To je nejlepší výkon+cena hodnota k dispozici pro vaše kompletní video potřebuje.

MB-Q01 je Všesměrový klopový Dual-Head mikrofon, který je určen pro chytré telefony, digitální ZRCADLOVKY, Videokamery, Audio rekordéry, PC atd, to je ideální pro video použití.

S Omni pickup vzor, pro kompletní 360° pokrytí, je to naprosto vám dává možnost zachytit něco v dohledu.

Integrovaný 6-metrový kabel s 3,5 mm 4-pólový zlaté zástrčka musí být připojen na vaše chytré telefony a většina z vaší kamery.

Super zvuk, pro prezentace, audio a video rekordéry klopový Klip-Všesměrový Kondenzátorový Mikrofon je určen pro video používat, a poskytuje jasné a přesné reprodukci hlasu.

Hlasatel-styl design umožňuje efektivní omni-directional pickup vzor.

To je nejlepší výkon+cena hodnota k dispozici pro vaše kompletní video potřebuje.

Clip-on klopový mikrofon pro chytré telefony, fotoaparáty, videokamery, audio přehrávače, tablety a další audio / ideo zařízení pro nahrávání

6 metrů delší nahrávání kabel

O-M1, aby vaše picyure kvalitní jasné jako kvalita obrazu

Inteligentní technologie redukce šumu

Extra dlouhé nahrávání límec klip

Jedním tažením dvou límec klip, wo nahrávání mikrofony

V BOYA BY-M1DM je Duální klopový univerzální mikrofon, s jedním 1/8" stereo konektor, lze použít s chytrými telefony, DSLR fotoaparáty, videokamery, audio rekordéry, PC a jiné záznamové zařízení.

Sluchátka poslouchat zpět a přehrávání záznamu

Pokud používáte chytrý telefon, můžete připojit sluchátka a přehrávání záznamu efekt(není campatible s real-time monitoring)

3.5/6.35 rozhraní bezplatnou odpovídající

BOYA BY-M1 Pro je vhodný pro zdroj zvuku zařízení odpovídající 3,5 mm mikrofon rozhraní.Kromě toho, 3.5/6.35 konektoru je široce používán v mobilní telefony, tablety a počítače

6 metrů audio line, nahrávání více svobody

6 metrů proti rušení audio kabel, stabilní signál, volného pohybu nahrávání, a více prostoru

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.4 out of 5 (5 votes)

5
Llgregory 2021-01-26

very good!

5
Nelsonmackenzie 2020-12-17

My package has arrived. Good to see you. It's well protected without any damage. I tried it. Everything's going well! Thank you salesman!

5
Outlandish 91 2020-12-17

Good product! I am very satisfied, the microphone is very concentrated and clear. I am very happy to spend less money to buy high-quality things! Will buy again. .

5
Sweetcarabao 2020-11-26

The microphone came soon and it was genuine. After the test, all functions are as described. Very good product, good packaging and good quality. There is also a bag that can hold the microphone, which can be taken with you, which is very convenient! Five stars!

2
Kakarock 2020-11-08

We do not see nowhere the mention BOYA On the microphone as in the photo. To believe it's A fake...

Přidat recenzi

Hodnocení