Fitness Pilates Stick Bar s Nastavitelný Odpor Kapely Nastavit Domácí Posilovny, Vybavení pro Squat Hýždě Cvičení WeightliftingTraining

1 171.13 Kč 702.72 Kč Doručení zdarma

Štítky: vhodné vybavit, Fit, squat podporu, elasticos jóga odpor kapely, squat, kapela elast, značka tělocvičně, cvičení noha, led odpor, domů vlak.

Popis

  • Specifikace: 100 kg nastavitelná
  • Název Oddělení: Unisex
  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: SKDK
  • Funkce: Komplexní Fitness Cvičení
  • Aplikace: Vytáhnout Lano
  • Materiál: TPE

【Osobní Domácí Tělocvična Cvičení Pilates Držet】 Přenosné Pilates Bar Kit, aby si to udělat silový trénink pohodlně bez těžkých zařízení kdekoliv a kdykoliv! Tento squat a glutes cvičení pilates tyč fitness bar je ideální posilovna nástroj pro ženy a muže plné tělo cvičení, natáhnout a tvarovat, aby udržet vaše tělo v kondici a zdravý!

【Lehké a Přenosné Pilates Bar Kit】 Nastavitelná cvičení odpor školení kapely a vyměnitelné pilates panel je Navržen pro snadné nastavení,pohodlné skladování a přenášení! Podle djusting délka pilates flex kapely k dosažení síly, která vyhovuje vaše tělo je intenzita tréninku, která může pomoci vyhnout se svalové školení únava, které pomáhají horní části těla sílu cvičení pro cvičení doma, v parku, na zahradě, v tělocvičně, v kanceláři a dokonce i během vaší cesty.

【Své Plné Tělo Cvičení, Fitness Bar】 nastavitelný pilát rezistence kapely je vhodný pro jógu, protahovací cvičení a dělat různé silový trénink budovat svalovou hmotu, zhubnout a tón vaše paže, abs, pas, nohy, zadeček a hýždě. To může nahradit činka, odpor trubice nebo kroucení stroj dělat dřepy, bench press, kadeře, veslování a atd.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3 out of 5 (3 votes)

4
Jbarnett 2020-12-02

Price if you think like decent living with me, sloppy and feeling a lot of men. Rods and you connect part sponge blank space in this life machine High Rod for passivated with cushion also sloppily feeling for cookies gift itself thread count does not. But squat to end at home with convenient. High... Luggage plastic air tubing band for connection to the Woden convenient this high strength adjustable easy...

1
Beny Man92 2021-02-09

It has doubled with the first use. It's not worth anything. I want my money

4
Vitinho 104 2021-01-22

The stick is weak. at maximum load, it goes. delivery is very fast.

Přidat recenzi

Hodnocení