Trianglelab 2020 NOVÝ 3D TOUCH senzor Doprava Zdarma Auto BED Leveling Snímač BL AUTO dotykový senzor pro anet A8 tevo mk8 reprap i3

439.89 Kč 290.24 Kč Doručení zdarma

Štítky: clank, vánocmi, bl dotykový senzor, dělostřelectvo x1, cr10 pro, herní notebook, a1 touch, crealty ender 3, bigtreetech skr, 3d tiskárny.

Popis

  • Typ Položky: Auto Samonivelační Senzor
  • Značka: DFORCE
  • Číslo Modelu: TL-TOUCH

***-***

Vážený zákazníku: Pokud máte nějaké dotazy týkající se použití metody, viz odkaz.

https://drive.google.com/file/d/0B_lX6Bwizwk0RzFhTTF2dHhSems/view?usp=sharing

3D Tiskárny, Auto Vyrovnání Senzoru Automatické Vyrovnání test 1

3D Tiskárny, Dotykový Údržby Video: Anet 3D tiskárny tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=6aofhlAooUE https://www.youtube.com/watch?v=WWDkZtWwd6I

Náhradní díly - jen v případě, že se něco stane, 1 X 5Pin Rovnou Pin

2 X Šroub & Matice & Podložky

1 X 80CM Prodlužovací kabely Oficiálně aktualizován v lednu 1,2019 Vyřešen dopad třesu na snímači během 3D tiskárny pohybu. Bez ohledu na to, jak špatné vaše 3D tiskárna. Senzor je stále funkční. Upgrade upozornění: 3D DOTYKOVÝ SENZOR bude aktualizován na nejnovější verze k 1. lednu 2020. Na desce byl přepracován, a senzor je jehla byl změněn na průhlednou barvu. Nová verze senzorů se může mírně lišit od fotografie.

3D Tiskárny, DOTYKOVÝ je auto vyrovnání senzoru pro 3D Tiskárny, která dokáže přesně změřit náklon vašeho tiskového povrchu.To může výrazně zlepšit přesnost tisku z 3D Tiskárny.

Nabízí jednoduché,chytré a přesné.To může pracovat s téměř jakýkoliv druh postele materiálů,jako jsou brýle, lesy,kovy a tak dále.

Hlavní funkce a ovládání 3D tiskárny touch jsou stejné jako většina auto bed leveling senzory, které se skládá z RC serva a mikrospínače,tedy 3D tiskárna touch může být použit na téměř všechny 3D tiskárny ovládací deska.

Pomocí postupně navrženy tak, elektromagnet a hall senzor,lze Jej integrovat s vysokou přesností v tak jednoduchou strukturu.Aby to bylo více user-friendly a aby vám příjemnější tisk zkušenosti jsme přidat mnoho chytrých funkcí, jako je self-test,falešný poplach,alarm uvolnění a testovací režim pro M119.

Tahá/tlačí na push-pin může dojít k poškození Dotykové sensorand, aby to méně přesné.

Fix push-pin s blokováním barva po zpětné montáži nebo nastavení jádra.

Neodstraňujte nebo deformace elastický materiál připojen na push-pin. •Způsob platby, Pokud máte nějaké problémy s platbou,prosím, kontaktujte nás. •Záruka Kvality 1.Prosím, kontaktujte nás, pokud máte jakýkoliv problém s kvalitou. 2.90 Dní záruka kvality. •Zpětná vazba Zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Vážíme si vaší pozitivní zpětnou vazbu, pokud jste statisfy s našimi produkty a služby. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu.Budeme řešit nějaký problém v 24hous.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (3 votes)

5
Xiao Hermit 2020-12-04

Well packed, everything came whole. Included extension cord, two springs, screws and combs.

5
Gio Lasha94 2020-12-07

This order was combined with my others, but it was the box from the sensor that came all crumpled, it feels like she was playing football, but the contents are like a whole, complete: the sensor itself, fastening, and an extension, it was long enough for me. How to connect and configure will complement the review.

5
Glenawash 2021-01-11

Looks very good. Everything got delivered fast. Nice packaging. Haven’t tested it but I won’t think it’s gonna be a problem considering my experience with trianglelab.

Přidat recenzi

Hodnocení