IWISTAO 5 Palců Full Range Prázdný Reproduktor Kabinetu Sestavy Labyrint Struktura s Vysokou hustotou Dřevovláknité desky pro Zesilovač

110.53 Kč Doručení zdarma

Štítky: v zesilovač, iwistao zesilovač, reproduktor skříně, ribbon tweeter, míč bludiště, 2, 5 palcový reproduktor gril, hi-fi reproduktor, klasický speaker box, horn tweeter, portabl reproduktor.

Popis

  • Funkce: NIC
  • Kabinet Materiál: Dřevo
  • Vodotěsné: No
  • Číslo Modelu: WHFSC-FR3T4WLC-5
  • Značka: IWISTAO
  • Napájecí Zdroj: NIC
  • Baterie: No
  • Podpora Paměťových Karet: No
  • Původ: KN(Původu)
  • Inteligentní Osobní Asistent: NIC
  • Vestavěný Mikrofon: No
  • Audio Crossover: Full-Range
  • Podpora Apt-x: No
  • Materiál: Dřevo
  • Programy: 2 (2.0)
  • Hlasové ovládání: No
  • Funkce Přehrávání: NIC
  • Dálkové Ovládání: No
  • Podpora APLIKACE: No
  • Počet Reproduktor Skříně: 2
  • Komunikace: RCA
  • Typ Reproduktoru: Regál
  • Příkon(W): <25 W
  • Displej: No

IWISTAO 5 Palcový Full Range Prázdný Reproduktor Kabinetu Sestavy Labyrint Struktura s Vysokou hustotou Dřevovláknité desky pro Trubice Amp

Model Č.: WHFSC-FR3T65LEC-5

Soupravy vyžadují, aby kupující jsou schopni polské a montáž, a mají silnou schopnost praktické.Leštěné a smontovány může být mnohem větší problémy, pokud nemáte schopnosti výše a problém-řešení, prosím, ne koupit to, díky!

Reproduktor kabinetu přijmout dvojitou zadní vodicí trubky, a kvalita zvuku je relativně čistý.Jeho panel může být nahrazen, pokud máte náhradní díly.Tento reproduktor kabinetu soupravy podporu 3-6.5 palců full rozsah reproduktoru.

Tento produkt je dodáván s sady, kupující musí sestavit a nehty sám.Montáž a leštění jsou více nepříjemné, takže je doporučeno, aby kupující s průměrnou hands-na schopnosti, prosím, nekupujte to.

Pokud potřebujete koupit hotový výrobek a děr, prosím, vyberte související Kit tlačítko + Montáž Poplatku tlačítko + Děr tlačítko, dát je dohromady do stejného košíku.

2. Pokud potřebujete snížit vlastní díru v panelu, klikněte prosím na Vlastní Díru Tlačítko, které chcete koupit, a poslat nám vaše požadavky prostřednictvím zprávy.

Všechny materiály sady: deska je E1 high-density desky (ne středně-hustota desky), je šroub třídy 8.8 průmyslové zčernalé a řezání od závit M6, zámek matice je vyrobena z uhlíkové oceli Q235 (běžně známý jako A3 ocel) s poniklovaná na povrchu, panel upevňovací matice je vyrobena z uhlíkové oceli a barvené pozinkované (inline), Panel, kterým jsou šrouby třídy 8.8 zčernalé M5 se šestihrannou hlavou šrouby.

Specifikace Rozměry: výška 450 mm, horní hloubka 260 mm, nižší hloubka 280 mm, elevační úhel 2,5°, Šířka podle velikosti přijata: 1). 3 palce=162mm, 2). 4 palce=162mm, 3). 4.5 inch=180mm, 4). 5 inch=198mm, 5). 6.5 inch=216 mm, 6). 6.5 palcový výše =234mm kupující poskytuje podrobné velikost jednotky reproduktoru.Výchozí otvorem, jak je uvedeno níže, je vrtané, jestli podrobné velikost jednotky reproduktoru nejsou poskytovány. 1).Panely 3 palcový reproduktor default díra je průchozí díru, jako je průměr 72 mm 2).Panely 4 palcový reproduktor default díra je průchozí díru, jako je průměr 94 mm 3).Panely 5 palcový reproduktor, default díra je průchozí díru, jako je průměr 122mm 4).Panely 6,5 palcový reproduktor, default díra je průchozí díru, jako je průměr 144 mm

Přepravní list: Dva panely v box (Vyvrtejte otvory podle mluvčího jednotka velikost uvedená kupujícím nebo výchozí otvory) Dlaha x 8 až 16 kusů (podle kabinetu velikost brány) Výztužné žebro dlaha x 2 ks (střední posílení účinku) Straně desky x 4 kusy (8 uhlíkové oceli ořechy embedded) 4 boční panely šrouby M6 x 26 (délka podle velikosti kabinetu) M5*30 hexagon socket panel upevňovací šroub x 8 52 ks M6 dvojici zámku ořechy

Montážní kroky: za Prvé, prosím, zkontrolujte, zda je dodávka kompletní a umístit je odděleně.

Viděl vnitřní žebra (ztráta) z dlahu list (pila čepel), a polské zbývajících otřepů (pomocí dláto, soubor nebo dřeva brusným papírem).

Namontujte svorku (vrták M9 díru na klip, vyvrtejte odpovídající otvor pro self-za předpokladu, terminál), a připravit svařovací linky, která bude kratší než 1,4 metrů.A připájen k terminálu pro použití.Pokud jste instalaci spojovací skříňky, postupujte podle pokynů níže, aby řez spojovací skříňky otvor: Uspořádat všechny dlahy úhledně v pořadí shromáždění, použijte tužku k tomu rámu, šířka 75 mm/výška 54 mm (velikost krabice našem obchodě) na zadní straně vhodné pozici, a pak stiskněte každý kus Viděl to tím, orýsování, schéma je následující)

Místo nich v plovoucí-bod rozložené pořadí (horní strana desky bude umístěno dočasně), pak dal na šrouby, a ne dát na šroub první. (Místo klipu talíře jeden po druhém v pořadí, narovnat řádky, a místo posílení desku ve středu, stejně jako je to možné.Nedávejte na poslední straně desky, a pak vložte šroub tyč.První a druhá šrouby musí být pomalé.Pomalu sladit listu vložit, a pak je to snadné chcete-li vložit to poté, co je zarovnáno)

Začít montáž zámku. (Není třeba použít lepidlo.Pro pevné dřevěné boční panely, naneste lepidlo na laminovaným povrchem z masivního dřeva prkna.)

Po sestavení, polské vnější reproduktor.

Namontujte panel a pájecí reproduktor drát.

Poznámka: high-density povrch je hladký, bezešvé laminované bez lepidla, lepidlo má také tloušťka multi-layer stack zvýší o několik milimetrů, které vedou k panelu budou malá, otvory pro šrouby nebude dosaženo.Zároveň, prosím, vyhnout se vlhkosti.Aplikace

( Fotky jen pro vaši informaci, neobsahuje žádné reproduktor jednotka )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Níže uvedené informace jen pro vaši informaci, to je sestava krok pro model WHFSC-K2T4.

1. Prosím, zkontrolujte, zda jsou zásilky úspěšně absolvováno, a umístěny samostatně za prvé.

2. Použijte ocelový pilový list (nebo viděl) snížit vnitřní žebra (ztráta) z překližky list dolů, nebo rip je pryč, pak použijte dláto, rašple nebo broušení dřeva, které zbyly otřepy.

3. Namontujte spojovací drát terminálu (Pokud tam nejsou díry, prosím, vyvrtat díru, aby se vešly terminály), připravit k pájení kabelů nejsou kratší než 55 cm, a pájení je k terminálu s náhradní.

4. Začít montáž je.Black hex šrouby, pojistné matice

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení