JANSIN band pro apple hodinky řady 6 SE 5 4 3 sport band Originální Swift kožený popruh pro iWatch wrist Pin&tuck uzavření, Ruční práce

439.89 Kč 211.10 Kč Doručení zdarma

Štítky: apple watch 3 kapely 38mm balení, apple hodinky kapela cuir trou, kůže watchband, apple watch 6case, dia hodinky kapela, lego sport, appl hodinky kapela, kožený popruh hodinky, 5s, appple hodinky kapela kůže.

Popis

  • Spona Typ: Pin & tuck uzavření
  • Typ Položky: Hodinek
  • Původ: KN(Původu)
  • stav: Nové s tagy
  • Kapela Typ Materiálu: Kůže
  • Kapela Délka: 20cm
  • Číslo Modelu: Pro Apple Watch 38 mm 40 mm 42 mm 44 mm
  • Značka: jansin

Toto je pouze pro kapely prodej, ale nezahrnuje hodinky . Všechny výrobky pouze s jednoduché balení. Pokud potřebujete maloobchodní balení, prosím, neváhejte kontaktovat prodejce.Děkuji. Pro Apple Wath Kapela Série 6 5 4 3 2 1

Popis: 1.100% zbrusu nové vysoce kvalitní; 2.Snadno vložit a odstranit, dokonale hodí pro vaše hodinky; 3.Vynikající řemeslné zpracování a Stylový design; 4.Ideální jako dárky pro své přátele a rodiny. Balíček Obsahuje: 1x Crescent kožený pás (není zahrnují apple watch) Zpětná vazba 1.Spoléháme na naše Thecomplication.cz pověst a spokojenost zákazníka uspět,Proto vaše zpětná vazba je pro nás extrémně důležité,prosím zanechat dobrou zpětnou vazbu pro nás, pokud se dostanete spokojeni s naší zboží a služby. 2.pokud máte nějakou otázku nebo problém týkající se vaší objednávky,prosím kontaktujte nás místo toho, aby negetive zpětnou vazbu a sporu,odpovíme vám co nejdříve, a bude se snažit v našich silách vyřešit problémy. 3.Staráme se o našim zákazníkům,a bude vždy snažit, aby vám pomohl. Shippment 1.Budeme posílat balík do 12 hodin od vaší platby. A podle vaší zemi, vyberte si nejlepší lodní dopravy. 2.Neváhejte nás Kontaktovat s jakýmkoli dotazem,nabídneme vám vyhovující odpověď.

Velkoobchod a pokles lodní dopravy jsou i uvítal? 1.Pro velkoobchodní zákazník,můžeme vám nabídnout velkoobchodní ceny a expresní doprava zdarma (např DHL,EMS,Fedex...), které doba dodání je kolem 3-7 dnů (s Výjimkou odlehlých oblastech). 2.Pro pokles lodní dopravy zákazníků,budeme odeslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nechce dát žádné našich informací v balíčku.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.5 out of 5 (2 votes)

4
Valazaika 2020-12-05

Not bad

5
Knotheadjo3 2021-01-04

Very beautiful! Thank you

Přidat recenzi

Hodnocení