Čistící Gel ČISTÝ DŮM, odstranit závist, negativismus, lihoviny

271.67 Kč Doručení zdarma

Štítky: dveře net, těsnění dveří těsnění pás, polib mi vysílá koberec, Dveře Stop Alarm, Dveře Otvírák Nástroj, Mosquito net dveře, tibet etnický cikán, tonka nákladní kovové, hodinky sport zumba, jóga ženy legging.

Popis

Duchovní Očista: ředění proud tohoto přípravku v 5 litrech vody, aby se zvýšila jeho účinnost, přidat skořici a cascarilla a Jericho rose vody. Vyjměte ve směru hodin jehly ptát, na co chcete. Čištění vlhkých a temných koutů, dveří a oken, které dávají mimo váš domov nebo podnikání.

Chcete-li provést tento rituál, budete potřebovat: kokos (s vodou uvnitř); bílá svíčka; Zápalky; Rum nebo brandy (třtinový), Med, Gel Fregasuelos čistí Dům; Jednorázové rukavice tmavý pytel A nástroj, jak otevřít kokosový ořech.

To otevře malý otvor v kokosu a čerpá vodu z uvnitř, úplně. Pak pokračujte vyplnit ji s rumem, medem a trochou pracího gelu čistý dům přidává splash každý.

Když kokosový ořech je velký, můžete přidat množství, v blízkosti 5 lžic každá kapalina. Na druhou stranu, když kokosový ořech je malé, aby jako opatření na kávu lžíce, a přidejte 5 lžíce každé složky.

Jednou, umístěné kapaliny uvnitř kokosu, zapálit svíčku a těsnění otvor s rozpuštěným voskem. To by mělo být zcela uzavřené, bez možnosti rum, med a ocet rozlití.

Upozornění : Spustit tento krok pečlivě, aby se zabránilo pálení voskem nebo plamen svíčky.

Když vosk je suchý, dát své rukavice na a přetáhněte kokosový dolů na podlaze všech místností v Domě , (můžete dát kokos na zem a zatlačte ji s koštětem, aby to bylo jednodušší).

Vždy, když vstoupíte do místnosti, nebo zůstat, opakujte:" S pomoci moji průvodci a ochránci, ať všechno zlé opustit svůj domov. S tím kokosem jsem čištění (čistit) Můj Dům ".

Cestování všechny pobyty z Domu, nezapomeňte žádnou. Dokončení cesty, vezměte si kokos s rukama (a rukavice) a sesadit to uvnitř tmavé barvy sáčku (nejlépe černá).

Boot bag (s kokosem) a rukavice, v odpadkovém kontejneru, který je tak blízko k silnici přechod jak je to možné, a pryč od vašeho domu.

Volitelně, můžete zapálit bílou svíčku v akci z vodítka a chrániče, pro vaši podporu pro Provedení rituálu s coco . TIP DALŠÍ

Kokosová voda se extrahuje z ovoce, může být použit pro přípravu rituální lázně (osobní) nebo mýt nějaký amulet.

V Santerie, to se používá k mytí s kokosovým mlékem ty náhrdelníky, které se staly tuhé.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení