Psací stůl Bezdrátové Nabíječky,psací Stůl Rychle Bezdrátová Nabíječka v Stoly Konferenční Stoly Topy Pracuje se Všemi Qi-Umožnil Zařízení

333.13 Kč 273.22 Kč Doručení zdarma

Štítky: podložka myš, nabíječka telefonu, herní podložka pod myš, magsafe nabíječka do auta, hráč mause pad, keysion magnetickou bezdrátovou nabíječku, micro konference reproduktor, magsafe telefon, auto, přenosné auto bezdrátová nabíječka, bezdrátová sluchátka kabelové vedení zařízení.

Popis

  • Vestavěný Chladící Ventilátor: No
  • Značka: SUMI-TAP
  • Forma Funkce: Stolní Podložka
  • Nabíjení Pad Materiálu: Plastové
  • Funkce: Používá S Telefonem
  • Typ Konektoru: Micro Usb

Psací stůl Bezdrátové Nabíječky,psací Stůl Rychle Bezdrátová Nabíječka v Stoly Konferenční Stoly Topy Pracuje se Všemi Qi-Umožnil Zařízení

Podpora Dropshipping a Velkoobchod.

100% Originální a Kvalitní s Bezplatnou poprodejní Záruka.

[Space Saving]- Vestavěné Bezdrátové Nabíječky , Neviditelný Stůl Bílá Bezdrátová Nabíječka Vhodná pro světlo-barevné desktopy, jídelní stoly, noční stolky ,plochu lze úhledně organizované,Jednoduše umístěte přístroj, který je schopen pro bezdrátové nabíjení. Žádné kabely nebo USB rozhraní požadováno ( pod stůl

[FUNITURE INOVACE]pokusil jste se o bezdrátové nabíjení instalaci vaše vlastní? Našli jste dobře-navržen tak, bezdrátová nabíječka, že jsi hrdý na to, zobrazení na vrcholu tabulky? Žádné další kabely,vkládání neviditelné smart technologies. Noční stolky, kancelářské prostory a kuchyně již mají potřebné technologie, integrovaný ,plně využít prostor pro stoly, stoly.Zatímco vy se zaměřují na vaření, váš smartphone se automaticky dostane nový dobíjení,vodotěsný,odolný,odolný vůči znečištění a snadno se čistí

[UNIVERZÁLNÍ A RYCHLE CHARGEING]Univerzální kompatibilní se všemi Qi-umožnil zařízení v různých rychlost nabíjení včetně 10W rychlost nabíjení ,7.5 W rychlost nabíjení iPhone, 5W pro všechny standardní poplatek,Modely:iPhone 11,iphone 11 pro ,11 pro iphone max ,iphone x xs xsmax, XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X, iPhone 8/ 8 Plus.10W Rychlé Nabíjení Modely:Samsung Galaxy S9,S9 Plus, S8,S8 Plus, S7, S7 Edge, S6 Edge+,Note 9, Note8, Poznámka 5.5 W Pravidelného Poplatku Modely:Huawei Mate 20/Google Pixel 3/3xl

[Perfektní Velikost A Různá Místa] Průměr:75 mm(max)/59.5 mm(min),Průměr průchodky otvor je delší než 59,5 mm, méně než 75 mm.], Výška: 22.m. Je možné použít na jakékoliv místo, jako jsou: konferenční stůl/kavárna/restaurace/bar/letiště/vlakové nádraží, ect.

[Snadná instalace ]Může být také nainstalován v kavárnách, barech, konferenční místnosti, nabíjení socket stanic

1.Rychlé nabíjení pro všechny zařízení do 1A aktuální

2.Přes nabíječka ochrany 6. 1.5 A vstup, výstup 1A, 70% účinnost

3.Nabíjení regulátoru : TI

4.Zdroj napájení délka kabelu : 1.2 Metru

Nabíjení Bezdrátové Nabíjení Pad

Premium Design

Dýchání Led diody indikují zařízení a nabíječky stav. Non-slip nabíjení pad udržuje zařízení v bezpečí. Elegantní, kompaktní konstrukce zabírá minimální prostor.

Snadné Použití

Na Wesnow Nabíjení Pad je snadno nastavit a používat. Nejprve připojte Nabíjecí Podložku do přístroje je nabíjecí kabel a pak umístěte váš telefon na podložku. Pro optimální výkon, přístroj by měl být umístěn ve středu podložky.

O Naše Bezdrátové Nabíječky

Indikátor LED Světlo - Jasné pokyny: Velmi slabá Červená, když je připojen k napájení; Znamená Pohotovostním režimu ,Když je zařízení spočívající na to, nemůžete vidět některý z Led diod

barva: bílá

Materiál: ABS

Obsah Balení:

1 * bezdrátové nabíjení

TIPY: Vysoce navrhl, že koupí jednoho QC 2.0 adaptér (není součástí balení) pro rychlé nabíjení. adaptéry a kabely jsou podporovány.

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci. Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

O Nás

Nabízíme dobrý produkt s nejlepší cenou,podporujeme Velkoobchod/Drop Shipping Objednávky

1. Pro Pokles Lodní dopravy objednávku, prosím, poznámku"dropshipping", aby, budeme upřednostňovat.

2. Pro Velkoobchod/Drop Shipping objednávky, pokud máte nějaké nápady, o cenu nebo balíček,prosím, kontaktujte nás předem,budeme vám ty nejlepší služby, které uspokojí vaše požadavky.

O Platbu

Pokud splňujete jakýkoliv problém při platbě, prosím, kontaktujte Thecomplication.cz Zákaznické Centrum požádat o pomoc:

O Zásilky

1.Budeme odeslat objednávku co NEJDŘÍVE do 2-5 dnů(kromě víkendů a státních svátků) jakmile bude vaše platba je dokončen normálně.

2.Prosím, napište vaši úplnou doručovací adresu, správné telefonní číslo a psč, zejména Rusko a Bělorusko kupující, prosím, potvrďte vaše celé jméno.

3.Všimněte si prosím, že my vám není odpovědný za celní poplatky.Prosím, celní odbavení sami.

4.Poskytujeme jak post přepravní a expresní shippings.Pro většinu zemí, post přepravní trvá asi 25-35 pracovní dny a déle, pro některé země, jako je Brazílie, Peru.

Expresní přepravy obsahovala DHL, EMS, Thecomplication.cz Premium, Doprava a Speciální Linie, jako Aramex. To trvá asi 7 dní.(To bude zpoždění, pokud vaše země splnit nějaký problém,Dělnické stávky,počasí problém a tak dále.)

O Po-prodejní Servis

Jsme spolehlivá prodávající a máme profesionální po-prodejní servis pro všechny naše zvyky. Pokud tam je nějaká otázka o pořadí,prosím, kontaktujte nás předem ,vždy budeme tady, dokud budeš mít štěstí na odpověď.

O Zpětnou Vazbu

1. Prosím, zkontrolujte, zda balíček a položky, když jste se pečlivě, aby se ujistěte se, že tam není žádný problém.

2. Pokud máte nějaký problém, nebo nejsou zcela spokojeni s váš balíček,prosím, nenechte se neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Budeme řešit problém uspokojit vás.

3. Pokud není žádný problém, prosím, zanechte nám 5-hvězdičkový pozitivní zpětnou vazbu.

Vaše tvrzení je naší největší motivací ! ! !

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení