Vysekávané Vinyl obtisk cyklistika, mtb, bmx, silniční, kolo rám nálepky Kolo Obtisky DIY Rám, Samolepky na Kolo, Samolepky na Kole Accessori

194.53 Kč 126.44 Kč Doručení zdarma

Štítky: bicycl rám, dji mavic pro nálepku, kolo rám nálepky, klitoris pedál, bike příslušenství obecné, kolo mtb, štítek, fuji kolo rám nálepky, mtb štítek, ktm 200 egs.

Popis

  • Typ: reflexní samolepky
  • Velikost: As shown
  • Známka: dandianxian
  • Značka: NoEnName_Null
  • barva: 10colours
  • Materiál: Zelená PVC

Kupujete Novou Sadu Die-cut Obtisky Tento List Obsahuje 11 Obtisky Celkem S Následujících Velikostech: 2 x (238mm x 35 mm) 2 x (238mm x 35 mm) 2 x (160mm x 23 mm) 4 x (102mm x 15 mm) 1 x (75mm x 50mm) Tyto nálepky jsou die cut bez pozadí, jen text nebo logo zůstane na povrch Všechny naše nálepky jsou die-cut z vysoce kvalitní vinyl a bude trvat 5-10 let venku. Naše nálepky přijít s aplikací papíru připojené tak, aby byly snadno použitelné. Vezměte prosím na Vědomí: Při použití samolepky, ujistěte se, že povrch je čistý a suchý, aby pro samolepky se držet správně. *Tyto samolepky jsou stroj řez, proto, že neobsahují žádné pozadí, žádné mezery budou vyplněny požadované povrchové barvy. *Všechny barvy k dispozici, jsou v lesku.

Výnosy Výnosy jsou přijímány na vlastní zboží. Náš důvod pro to je každá samolepka je vyrobena na zakázku, takže jakmile je obtisk byl vyroben, je nám k ničemu. Nicméně budeme akceptovat výnosy, jsou-li chyba, je náš problém, v takovém případě nabízíme vrácení peněz nebo výměnu. V některých případech náhrada bude poskytnuta, jakmile je položka byla vrácena. Také nechceme platit za zpáteční poštovné. Mezinárodní Poštovné: Prosím, dostatek času pro vaše položky, aby se dospělo. Zpětnou vazbu: snažíme se poskytovat nejlepší kvalitu výrobků, pokud z nějakého důvodu nejste spokojeni se svým nákupem, prosím, kontaktujte nás před odjezdem špatné zpětné vazby, problémy mohou být vždy vyřešit!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení