Flip Kožené Kryt Pro Xiaomi Poco F2 Pro Případ PU Peněženka Stand Capa Pro Pocophone F2 Pro M3 Případě Funda Telefon Protector Shell Taška

105.88 Kč 95.27 Kč Doručení zdarma

Štítky: mi 9 se kůže, karta hr, pocophone f1 případ bat, případ poco f2 pro, pocophon, poco f1 případ 3, případ poco x3, pouzdro xiaomi red mi note 8t, pouzdro xiaomi poco f2 pro, telefon poco f2.

Popis

  • Typ: Flip Pouzdro
  • Kompatibilní Telefon: Pro Xiaomi
  • Inventář: Skladem
  • Kompatibilní Xiaomi Model: Poco F2 Pro
  • Kompatibilní Model 1: Xiaomi Poco F2 Pro, Pocophone F2 Pro M2004J11G Případě
  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: VSYTERECO
  • Příslušenství Typ: Mobilní Telefon Tašky Případech
  • Kompatibilní Model 2: Xiaomi Poco M3 M2010J19CG, M2010J19CT
  • Funkce: Anti-zaklepat,Nečistoty-odolné
  • Materiál: Silikonové pouzdro+pu kůže
  • Design: Roztomilý,Prostý,obchod
  • Kompatibilní Značka: Xiaomi

Flip Kožené Kryt Pro Xiaomi Poco F2 Pro Případ PU Peněženka Stand Capa Pro Pocophone F2 Pro M3 Případě Módní Telefon Ochranný Shell Taška Coques Popis Produktu 1.100% Zbrusu Nový a Vysoce Kvalitní s dobrou balení. 2.Materiál: Vysoce Kvalitní PU Kůže + Vložený PVC Popruh Kryt. 3.konstrukce s podstavcem držitel funkce, prop telefon vodorovně pro hands-free sledování. 4.Funkce: Chránit váš telefon před poškrábáním a čipy, špínou a hrboly 5.Barva: Černá, Hnědá,Zelená,Růžová,Červená.

Popis Produktu: 1.Značka :Vsytereco 2.PU Kůže + Soft TPU Silikonové ( Ultra-tenký a odolný Snadná Instalace ) 3.Nabízejí okamžitý všechny kolem ochrana před poškrábáním 4.Disigned jako Peněženku, Pouzdro Případě ,sloty na Karty a vnitřní kapsička pro účetní DOKLADY, peníze a kreditní karty; 5.Vyrobeno z kvalitní PU kůže a měkkého TPU materiálu, Poskytuje maximální ochranu a zabraňuje poškrábání, třísky a nečistoty z hromadění.

Vrácení a Výměna Podmínky:

Akceptujeme vrácení a výměnu, pokud položka nemá žádné vady.Prosím, kontaktujte nás do 15 dnů, pokud jde o jakékoli otázky.Uděláme, co bude v našich silách, aby poskytnout vám příjemný zážitek z nakupování.Vždy se snažíme v našich silách, aby dosažení vašeho uspokojení,pokud tam mít jakýkoliv problém nebo obavy se svým nákupem,prosím, neváhejte nás kontaktovat.

Zpětná vazba:

Vážený zákazníku, Prosím, nechte nám své pozitivní zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s naší službou.Vás bude velmi ocenil.Máte-li jakékoli dotazy nebo připomínky,prosím, laskavě kontaktujte nás.Uděláme, co bude v našich silách, aby vám pomohl vyřešit problém. Upozornění: Každý model je jiný, prosím, vyberte model telefonu, pokud nechcete potvrdit, můžete nás kontaktovat před objednávku , prosím, don\ \ \'t starat o obrázku, budeme posílat správné telefon pro vás.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4 out of 5 (4 votes)

5
Catrin60 2020-09-02

excellent product. thank you

1
Racheljoybismanos 2021-01-05

посылка потерялась в пути.

5
Michaelmaldonado0415 2020-11-11

Great, just like in the picture. I bought it for the pocophone 2pro and it's perfect. It has an iman for the closure and the gap for the cameras (front and rear) come well. The texture of the shell is synthetic skin. The very nice color.

5
Samind12 2021-02-09

the package arrived well packed in its original packaging. . The quality is very good. I am very satisfied with this serious and careful seller. ***** I recommend this seller

Přidat recenzi

Hodnocení