LED Osvětlené Květ Forsytia Květ, Větev, Světlo, 20" 48 LED Vánoční svatební Party Váza stolní dekorace Jarní Dekorace

278.08 Kč Doručení zdarma

Štítky: šelma a krása růže, domů novinky, shsuosai, strom větvička, kráska a zvíře sklo rose, logo cutom, počet signage, strom teplé, kráska a zvíře červená růže ve skleněné kopule, dome rose.

Popis

  • Materiál: non-tkané tkaniny
  • Typ: Forsytia Květina
  • Styl: Květina
  • Klasifikace: Umělé Květiny
  • Číslo Modelu: OS-FL48
  • Příležitosti: Vánoční
  • Květina Styl: Květ, Větev

20" Výška 48L Květ Forsytia Větev Světlo Vysoce Kvalitní super světlé LED , To je skvělý nápad pro váš Obývací pokoj , ložnici, Zahradu, Stolní, Vánoce nebo Narozeniny nebo Party dekorace. Vhodné také pro svatební dekorace stolu. Jsou vhodné pro jakékoli oblasti ve vaší domácnosti nebo firmy. Můžete si vybrat jakýkoliv styl váza pro zobrazení své jedinečné okolní kvality. Elegantní Forsytia Květiny Větve mohou být také umístěny podél polici nebo skříňce na přírodní věnec efekt. Osvětlené Květ Forsytia Větve je ohromující centrum kus pro foyer nebo bufet taky! Tyto inspirující světla, aby nádhernou výzdobou stěn, pokud jsou umístěny ve svícnu. Mohou být přidány do existujícího uspořádání hedvábí nebo sušených květin. Rozsvícená světla jsou také ideální pro dárky pro narozeniny, svatby, výročí, dům ohřevů, baby sprchy a další. Jsou výjimečné pro večírky a akce..... Ať už je to svátek, setkání, svatby, bar/bat mitzvah nebo kdoule, tyto speciální světla vystavovat své vyjádření. Oni transcend světlo a život do jakékoliv prostírání . 20" 50 cm vysoký, má Hnědé Papírové Pásky 48 Ks LED , ve velmi bezpečné Napětí 3V, Velmi Měkký Železný Drát uvnitř, aby bylo velmi snadné ohnout do jakéhokoliv tvaru dle vlastního návrhu. To lze použít oba krabici baterie a Elektrický Typ Adaptéru , tam je muž a žena spojení mezi větev, světlo a síla, je to velmi snadné a libovolně měnit mezi box na baterie a Adaptéru. Pobočka je velmi měkké, lze ohýbat do libovolného tvaru dle vlastního návrhu :-) .

Baterie Typ : Vzhledem k tomu, že jsou na baterie, můžete je použít kdekoliv v interiéru bez nutnosti najít elektrické zásuvky. Jednoduše řečeno je do vysoké vázy nebo je použít s dalšími listy pro ohromující, přirozeně vypadající světlo na displeji. Protože tyto obory použití vysoká účinnost LED žárovek, baterií bude udržet světla na dny či týdny, kdy pomocí automatické 6 hodin časovač. Je ohebný hnědé větvičky přidat do všestrannost a odvolání tohoto produktu. Powered by : 3*AA Timmer Baterie Box ( baterie není součástí balení ) Vodič : 0,5 m vodič z větve světlo DC Konektor samec, další 0,5 m od Baterie Box DC samice Konektor Elektrický Typ : Pokud jste unaveni z změnit baterie z času na čas, pokud si myslíte, že je to drahé k použití baterie, plug typ Elektrické energie je vaše chytrá volba, je to velmi jednoduché a snadné pro vás k použití, stačí zapojit do napájení, to vám přinese velmi jasné světlo se větví... Powered by : Vhodný Typ DC Plug v typ Adaptéru Vodič : 3m vodič z větve světlo DC male Konektor Mix Powered Typ : 1 Pobočku Světlo + 1KS 3*AA Timmer Baterie Box + 1 DC Adaptér

Tato Volba může udělat s široce použití Větev, Strom, Světlo, s multi-síla, kterou můžete použít jako to, co chcete...

*** Jsme Výrobce s více než 20 let, pokud chcete objednat více, prosím, kontaktujte nás svobodně za velmi dobrou Cenu FOB !

***Upozornění : Všechny fotografie jsou naše Vlastní fotografování,Všechna práva vyhrazena. Prosím, ne ukrást nebo kopírovat bez našeho povolení, pachatelů pursure právní reponsibility!!!!!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Waytoocute35 2021-02-05

Nice color, perfect size, I have a lot of myself.

Přidat recenzi

Hodnocení